Bolilol
Fanka BB :)
mam nadzieję, że już Cię więcej nie opuści!Na chwilę straciłam zapał do starań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieję, że już Cię więcej nie opuści!Na chwilę straciłam zapał do starań
to już chyba wiemy kto założy lipcowe mamusieMam betę: 17,4 mlU/ml
Przecież to jest już wpisane w życie staraczki, ważne że u mnie szybko mijamam nadzieję, że już Cię więcej nie opuści!
nie jest źle, choć część ginekologów chce podobno ok 1,5 - ale ja na takiego nie trafiłam. Mam 2,5 i nikt nigdy nic nie chciał z tym robić, mówili, że to 2,5 jest jeszcze okWyszedł mi wynik tsh 2,3 to chyba źle?
Nigdy nie miałam takiego wyniku.
Jak wrócę do siebie do miasta to zrobię cały pakiet na tarczyce, bo jestem teraz u rodziców, a pakiet można wykorzystać tylko w jednej placówce
Na razie tylko mam ten wynik, na resztę hormonów czas oczekiwania do 6 dni roboczych… coś długo.
Pocieszyłaś mnie trochę Spałam dość krótko, więc może dlatego wyszło też wyższe. Zbadam w przyszłym tygodniu wszystkie parametry tarczycy i się wyjaśni.nie jest źle, choć część ginekologów chce podobno ok 1,5 - ale ja na takiego nie trafiłam. Mam 2,5 i nikt nigdy nic nie chciał z tym robić, mówili, że to 2,5 jest jeszcze ok
O, gratulacje super!Mam betę: 17,4 mlU/ml
To normalne, im dłużej się staramy, tym w różnych okresach życia, zapał do dalszych starań spada/wzrasta. Czasem warto na chwilę dać odpocząć głowie, żeby po tym wrócić do działań ze zdwojoną siłą i zapałemNa chwilę straciłam zapał do starań