reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Dzień doberek, dziewczyny powiedzcie jak to jest. Wczoraj miałam PIK wieczorem, a dzisiaj rano temp taka podobna jak kilka dni temu 36,58°C. Nie czuje klucia ani nie mam śluzu przezroczystego, po nocy tylko na bieliźnie miałam mleczny, rzadki. Dzisiaj też były starania ale wiadomo, że żołnierzyki mogą być słabsze bo kochamy się codziennie od 3/4 dni. Obawiam się, że są nikłe szanse na powodzenie... jak powinna wyglądać temp w moim przypadku? Chyba potrzebuje pocieszenia ...🙈
ja w dzień piku mam najniższa temperature, a dzień po piku już wzrasta. Na pewno zachowujesz wszystkie zasady mierzenia? Ja nawet nie mogę wstać na siku w nocy bo już mi to zaburza pomiar :) Jak nie jesteś pewna co się dzieje to najlepiej podejść do jakiegoś gina na USG, bo ani testy ani temperatura gwarancji nie dają

reklama
U mnie biało niestety, ale spodziewałam się tego.
pozostaje nowy cykl i nowe nadzieje, okres pewnie za rogiem.
Kibicuje Wam dziewczyny, jeszcze ciutke tego miesiąca zostało, sikajcie lepiej niż ja proszę🤞🙂

Załączniki

• 20231027_090434.jpg
    20231027_090434.jpg
    457 KB · Wyświetleń: 78
Ja już wprawiam się w ciążowe mdłości, bo większą dawka metforminy konkretnie mną czołga. 😬 Wysikałam dziś pika, więc zgodnie z przewidywaniami owulka powinna być jutro. Jedni żołnierze czekają, nowa armia juz się szykuje, także ten... Proszę szybciej sikać dwie kreski i zakładać już ten listopadowy wątek, bo sikam 8.11.!!! 🤪
A jaka masz teraz dawkę? Ja zwiększoną z 2000 do 2500 i też czasami miewam mdłości🙄

Dzień doberek, dziewczyny powiedzcie jak to jest. Wczoraj miałam PIK wieczorem, a dzisiaj rano temp taka podobna jak kilka dni temu 36,58°C. Nie czuje klucia ani nie mam śluzu przezroczystego, po nocy tylko na bieliźnie miałam mleczny, rzadki. Dzisiaj też były starania ale wiadomo, że żołnierzyki mogą być słabsze bo kochamy się codziennie od 3/4 dni. Obawiam się, że są nikłe szanse na powodzenie... jak powinna wyglądać temp w moim przypadku? Chyba potrzebuje pocieszenia ...🙈
Temperatura wzrasta po owulacji najczęściej, więc jeśli pik miałaś wczoraj wieczorem, to jutro rano możesz zauważyć skok dopiero 😊 Szanse zawsze są przy współżyciu podczas dni płodnych 💪🏻

Anyżowe_love kciuki za pozytyw - zbieraj zbieraj te siuśki😆

Bolilol piękne kreseczki 😁 Co do cudzych kresek to ja zawsze bardzo się cieszę - nigdy nie czuję smutku, czy ukłucia jakiegoś.

Kosinka super te zapasy porobiłaś - jestem pod wrażeniem 😊 Mi z kuchnią nie po drodze 🙈

U mnie 4dc zajadam końskie dawki NAC - rośnijcie jajeczja😁 i wiesiołka - produkuj się śluziku😁 Mam nadzieję, że stary nie będzie strzelać ślepakami w tym cyklu🤣

reklama
Do góry