reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Gwen89 a co tam u Ciebie 😁❓ Jeszcze w szoku 😁❓ 100lat dla córeczki tak w ogóle 😊

Bleucoco ja też przeczuwałam, że Ci się uda😁 a mi się nie udało, bo los chce, żebym miała dzieci po kolei z 3miesiecy - czerwiec, lipiec, sierpień i mi się uda za miesiąc 🤣🤣🤣🤣

Gwen89 a co tam u Ciebie 😁❓ Jeszcze w szoku 😁❓ 100lat dla córeczki tak w ogóle 😊

Bleucoco ja też przeczuwałam, że Ci się uda😁 a mi się nie udało, bo los chce, żebym miała dzieci po kolei z 3miesiecy - czerwiec, lipiec, sierpień i mi się uda za miesiąc 🤣🤣🤣🤣
Haha powiem Ci, że ja wierzę w takie przypadki 😂 Z synem też zaszłam po chorobie, a w kolejnym cyklu mąż miał wyjeżdżać z kolegami i pisałam dziewczynom, że następny będzie na straty - teraz też po chorobie i też w następne planowane płodne dni wyjeżdża 😂

Ja się dziewczyny mega stresuje to jest pierwszy cykl po poronieniu boje się zawieszenia
Miałyście kiedyś trzy pecherzyki i wszystkie pękły ? Nie robiłam po wykrytej owulacji progesteronu bo przyjmowałam duphaston. Od razu w pierwszym dniu dpo jak są trzy i pękły to są większe szanse na zajście ?

reklama
Ja się dziewczyny mega stresuje to jest pierwszy cykl po poronieniu boje się zawieszenia
Miałyście kiedyś trzy pecherzyki i wszystkie pękły ? Nie robiłam po wykrytej owulacji progesteronu bo przyjmowałam duphaston. Od razu w pierwszym dniu dpo jak są trzy i pękły to są większe szanse na zajście ?
Duphaston jest syntetycznym progiem i nie wychodzi z krwi (nie wpływa na wynik). Miałaś 3 pęcherzyki, lekarz dał ovi na pęknięcie i nie zlecił potem sprawdzenia czy ile z nich pękło? Odważnie :D
Ja bym na Twoim miejscu robila test i betę, żeby w razie czego można reagować od razu jak coś się dzieje.

Do góry