Owca91
Moderator
Dziewczyny… Jest mega ciemno i trudno jest mi to uchwycić w 100%, ale jest, różowa…
Zobacz załącznik 1578169Zobacz załącznik 1578170
Widać ja pięknie! Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny… Jest mega ciemno i trudno jest mi to uchwycić w 100%, ale jest, różowa…
Wow!! Nie wiem czemu, ale czułam, że tak będzieDziewczyny… Jest mega ciemno i trudno jest mi to uchwycić w 100%, ale jest, różowa…
Jeszcze może załapię się do Was na czerwiecWow!! Nie wiem czemu, ale czułam, że tak będzie
Haha powiem Ci, że ja wierzę w takie przypadki Z synem też zaszłam po chorobie, a w kolejnym cyklu mąż miał wyjeżdżać z kolegami i pisałam dziewczynom, że następny będzie na straty - teraz też po chorobie i też w następne planowane płodne dni wyjeżdżaGwen89 a co tam u Ciebie Jeszcze w szoku 100lat dla córeczki tak w ogóle
Bleucoco ja też przeczuwałam, że Ci się uda a mi się nie udało, bo los chce, żebym miała dzieci po kolei z 3miesiecy - czerwiec, lipiec, sierpień i mi się uda za miesiąc
Wow wow wow - przecież widać jak na dłoniiiDziewczyny… Jest mega ciemno i trudno jest mi to uchwycić w 100%, ale jest, różowa…
Duphaston jest syntetycznym progiem i nie wychodzi z krwi (nie wpływa na wynik). Miałaś 3 pęcherzyki, lekarz dał ovi na pęknięcie i nie zlecił potem sprawdzenia czy ile z nich pękło? OdważnieJa się dziewczyny mega stresuje to jest pierwszy cykl po poronieniu boje się zawieszenia
Miałyście kiedyś trzy pecherzyki i wszystkie pękły ? Nie robiłam po wykrytej owulacji progesteronu bo przyjmowałam duphaston. Od razu w pierwszym dniu dpo jak są trzy i pękły to są większe szanse na zajście ?