reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Od wtorku

wymacz szybko piszą na spacerze
A wiec tak
Ten cykl mam stymulowany jest ob pierwszym po poronieniu lekarz zaproponowała od 3-7 dc lamette
Wyhodowałam na nich trzy pecherzyki 10,7,6 pozniej dwa zastrzyki festimion
10.10 na kontroli pecherzyki 19mm 15 mm 11mm
Zastrzyk tego samego dnia
Po 6-7 dniach już nie było śladu po zastrzyku
Lekarz kazała robić po dwóch tyg test lecz jak widzieliście już zrobiłam ale czekam bo się boje po ciąży biochemicznej i poronieniu boje się i trochę mnie to przestraszyło i chce czekać

reklama
A wiec tak
Ten cykl mam stymulowany jest ob pierwszym po poronieniu lekarz zaproponowała od 3-7 dc lamette
Lekarz kazała robić po dwóch tyg test lecz jak widzieliście już zrobiłam ale czekam bo się boje po ciąży biochemicznej i poronieniu boje się i trochę mnie to przestraszyło i chce czekać
Twoja decyzja kochana, ale czekać aż do 14.11 to strasznie długo. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła betę :) Co ma być to będzie.

Trzymam kciuki żebyśmy i my mogły pójść na mamusie 🤞
Choć jest to budujące, że już nie widzę tutaj nicków dziewczyn, które były na forum w 2022 roku. Może i na nas przyjdzie czas 🙂
A wiecie jaka jest u Was przyczyna niepowodzeń?
Niestety niektóre nadal nie zaszły, mają tylko przerwę od forum 😔

A wiec tak
Oki zrobisz jak zechcesz , dawaj znać jak się zdecydujesz🙂 i trzymam kciuki 🤞

reklama
Do góry