Anelili
Fanka BB :)
Gratulacje!!!Dziewczyny… Jest mega ciemno i trudno jest mi to uchwycić w 100%, ale jest, różowa…
Zobacz załącznik 1578169Zobacz załącznik 1578170
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!!Dziewczyny… Jest mega ciemno i trudno jest mi to uchwycić w 100%, ale jest, różowa…
Po 3 dniach Dr robiła usg i już żadnego z nich nie byłoDuphaston jest syntetycznym progiem i nie wychodzi z krwi (nie wpływa na wynik). Miałaś 3 pęcherzyki, lekarz dał ovi na pęknięcie i nie zlecił potem sprawdzenia czy ile z nich pękło? Odważnie
Ja bym na Twoim miejscu robila test i betę, żeby w razie czego można reagować od razu jak coś się dzieje.
WidaćDziewczyny… Jest mega ciemno i trudno jest mi to uchwycić w 100%, ale jest, różowa…
Zrozumiałe. Ja się zwykłymi badaniami stresujeDzięki Dziewczyny Powiem Wam, że jestem mega zestresowana
PowodzeniaDzięki Dziewczyny Powiem Wam, że jestem mega zestresowana
Widać widaćDziewczyny… Jest mega ciemno i trudno jest mi to uchwycić w 100%, ale jest, różowa…