reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Gwen89 a co tam u Ciebie 😁❓ Jeszcze w szoku 😁❓ 100lat dla córeczki tak w ogóle 😊

Bleucoco ja też przeczuwałam, że Ci się uda😁 a mi się nie udało, bo los chce, żebym miała dzieci po kolei z 3miesiecy - czerwiec, lipiec, sierpień i mi się uda za miesiąc 🤣🤣🤣🤣

Gwen89 a co tam u Ciebie 😁❓ Jeszcze w szoku 😁❓ 100lat dla córeczki tak w ogóle 😊

Bleucoco ja też przeczuwałam, że Ci się uda😁 a mi się nie udało, bo los chce, żebym miała dzieci po kolei z 3miesiecy - czerwiec, lipiec, sierpień i mi się uda za miesiąc 🤣🤣🤣🤣
Haha powiem Ci, że ja wierzę w takie przypadki 😂 Z synem też zaszłam po chorobie, a w kolejnym cyklu mąż miał wyjeżdżać z kolegami i pisałam dziewczynom, że następny będzie na straty - teraz też po chorobie i też w następne planowane płodne dni wyjeżdża 😂

Ja się dziewczyny mega stresuje to jest pierwszy cykl po poronieniu boje się zawieszenia
Miałyście kiedyś trzy pecherzyki i wszystkie pękły ? Nie robiłam po wykrytej owulacji progesteronu bo przyjmowałam duphaston. Od razu w pierwszym dniu dpo jak są trzy i pękły to są większe szanse na zajście ?

reklama
Ja się dziewczyny mega stresuje to jest pierwszy cykl po poronieniu boje się zawieszenia
Miałyście kiedyś trzy pecherzyki i wszystkie pękły ? Nie robiłam po wykrytej owulacji progesteronu bo przyjmowałam duphaston. Od razu w pierwszym dniu dpo jak są trzy i pękły to są większe szanse na zajście ?
Duphaston jest syntetycznym progiem i nie wychodzi z krwi (nie wpływa na wynik). Miałaś 3 pęcherzyki, lekarz dał ovi na pęknięcie i nie zlecił potem sprawdzenia czy ile z nich pękło? Odważnie :D
Ja bym na Twoim miejscu robila test i betę, żeby w razie czego można reagować od razu jak coś się dzieje.

Do góry