reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Gwen89 aaaa gratuluję 😁 piękna kreska
Ja dziś teoretycznie jestem 9dpo ale praktycznie to 8-8,5dpo. Oczywiście zrobiłam test, nie wytrzymalam do jutra 😂 Niestety biało ale ma prawo jeszcze nic nie wyjść. W sumie to nawet jutro wyjść nie musi ale testować już będę do 11dpo🤪
I ja właśnie przez te wczesne testowanie zwątpiłam 13 dpo nawet nie było cieni cienia 🙈 to już czekałam totalnie nie wierząc ze coś tam zaskoczyło. Ale jak tu nie testować? 🤣

Kurczę dziewczyny, ja to ogólnie już tak nie ufam swojemu ciału. Jeszcze wcześniej to mega przeżywałam każdy objaw, śluz, tu ukłucie, tam ciągniecie, trądzik, liczyłam te dni, mierzylam temp a po tych długich miesiącach poduchy to jakos straciłam motywacje do tych wszystkich obliczeń… mam nadzieje ze zaglądając do Was częściej wroci mi ten entuzjazm

reklama
Do góry