reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
To lipa z tym lekarzem. A skąd w ogóle jesteś? Może któraś z dziewczyn poleci kogoś zaufanego z Twoich okolic.

Rozumiem Twój kryzys. Każda z nas przechodzi różne fazy: chęci do działania, rezygnacji, irytacji, itd. To zupełnie normalne. Po każdym załamaniu się podnosimy i działamy dalej :) Bo cel jest niesamowicie ważny :) I tak samo będzie z Tobą. Widocznie potrzebujesz teraz trochę oddechu. Pamiętaj, że jeszcze będzie pięknie! :)
Jestem z Łodzi, ktoś ma jakieś polecenia? :)
Dziwne to, że nie zrobił USG do jakiego lekarza nie szłam, zawsze chętnie chciał zobaczyć co widać na obrazie, jak wyglądają jajniki i endometrium. A jakie badania zlecił ?
Zabrali nam te kartki ze zleceniami, ale było u każdego ze 30 badań od morfologii, przez krzywą, hormony, antyciała jakieś, także wszystkiego po trochu. On stwierdził, ze jak zobaczymy, gdzie są odchylenia, to będzie wiedział, w którą stronę iść.
U mnie coś się różowi 🙈
Dobrze widać, a nie "się różowi"! :) Gratulacje!
Cześć dziewczyny, wracam na forum po kilku miesiącach. Starania trwają 1.5 roku i niestety nic nie strzeliliśmy. Mamy już córeczkę 2 lata, majstersztyk naturalnie bez wspomagania itd i teraz mając 33 lata niestety praca jajników już taka sobie i zaczynam leczenie. Czy ktoś tez tak miał? Ze pierwsze dziecko się udało a potem problemy? Pewnie powodów może być mnóstwo
Dieńdoberek :) Może znów razem na mamusiach wylądujemy 😁
Mam dziś pechowy dzień. Zaczęło się od tego, że nie mogłam rozpalić w piecu. Siedziałam w kotłowni chyba godziny i zapomniałam, że ja gazie miałam pulpety 🤦🏻‍♀️ w życiu tak nie przypaliłam nic, pewnie jeszcze chwila i byłby pożar 😬 godzinę później w pralce uszczelka się wywineła i miałam zalaną pralnie. Uszczelkę założyłam na swoje miejsce, ale się uszczerbała przez co jest do wymiany. Dzwoniłam do speca od pralek, to mnie odrzucał więc zostawiłam mu wiadomość z prośbą o kontakt - mam nadzieję że jutro się odezwie.
Ja kiedyś przypaliłam zupę, dokładniej barszcz. I co najlepsze siedzę sobie i coś mi tak ładnie pachnie - "pewnie ktoś grilla robi, bo tak pachnie kiełbaską" 😂
Czy w dni płodne bolą was piersi?
Mnie nigdy nie bolą.

Hej dziewczyny, na forum byłam dość często w 2019 roku i wtedy też urodziłam pierwsza córkę grudniowa. Wracamy do starań, więc to pierwszy miesiąc testowania i pierwsze próby zajścia w ciążę po tym całym czasie 🙈
Proszę jeśli można wpisać i mnie na testowanie 25 października 🤞🤞
Witam się i będę częściej tu zaglądać od teraz 😁

reklama
Hej dziewczyny, na forum byłam dość często w 2019 roku i wtedy też urodziłam pierwsza córkę grudniowa. Wracamy do starań, więc to pierwszy miesiąc testowania i pierwsze próby zajścia w ciążę po tym całym czasie 🙈
Proszę jeśli można wpisać i mnie na testowanie 25 października 🤞🤞
Witam się i będę częściej tu zaglądać od teraz 😁
Cześć, miło Cię poznać🙂 życzę powodzenia w staraniach , oby nie trzebabyło długo czekać na efekty w postaci ciąży 😉

Do góry