reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
To lipa z tym lekarzem. A skąd w ogóle jesteś? Może któraś z dziewczyn poleci kogoś zaufanego z Twoich okolic.

Rozumiem Twój kryzys. Każda z nas przechodzi różne fazy: chęci do działania, rezygnacji, irytacji, itd. To zupełnie normalne. Po każdym załamaniu się podnosimy i działamy dalej :) Bo cel jest niesamowicie ważny :) I tak samo będzie z Tobą. Widocznie potrzebujesz teraz trochę oddechu. Pamiętaj, że jeszcze będzie pięknie! :)
Jestem z Łodzi, ktoś ma jakieś polecenia? :)
Dziwne to, że nie zrobił USG do jakiego lekarza nie szłam, zawsze chętnie chciał zobaczyć co widać na obrazie, jak wyglądają jajniki i endometrium. A jakie badania zlecił ?
Zabrali nam te kartki ze zleceniami, ale było u każdego ze 30 badań od morfologii, przez krzywą, hormony, antyciała jakieś, także wszystkiego po trochu. On stwierdził, ze jak zobaczymy, gdzie są odchylenia, to będzie wiedział, w którą stronę iść.
U mnie coś się różowi 🙈
Dobrze widać, a nie "się różowi"! :) Gratulacje!
Cześć dziewczyny, wracam na forum po kilku miesiącach. Starania trwają 1.5 roku i niestety nic nie strzeliliśmy. Mamy już córeczkę 2 lata, majstersztyk naturalnie bez wspomagania itd i teraz mając 33 lata niestety praca jajników już taka sobie i zaczynam leczenie. Czy ktoś tez tak miał? Ze pierwsze dziecko się udało a potem problemy? Pewnie powodów może być mnóstwo
Dieńdoberek :) Może znów razem na mamusiach wylądujemy 😁
Mam dziś pechowy dzień. Zaczęło się od tego, że nie mogłam rozpalić w piecu. Siedziałam w kotłowni chyba godziny i zapomniałam, że ja gazie miałam pulpety 🤦🏻‍♀️ w życiu tak nie przypaliłam nic, pewnie jeszcze chwila i byłby pożar 😬 godzinę później w pralce uszczelka się wywineła i miałam zalaną pralnie. Uszczelkę założyłam na swoje miejsce, ale się uszczerbała przez co jest do wymiany. Dzwoniłam do speca od pralek, to mnie odrzucał więc zostawiłam mu wiadomość z prośbą o kontakt - mam nadzieję że jutro się odezwie.
Ja kiedyś przypaliłam zupę, dokładniej barszcz. I co najlepsze siedzę sobie i coś mi tak ładnie pachnie - "pewnie ktoś grilla robi, bo tak pachnie kiełbaską" 😂
Czy w dni płodne bolą was piersi?
Mnie nigdy nie bolą.

Hej dziewczyny, na forum byłam dość często w 2019 roku i wtedy też urodziłam pierwsza córkę grudniowa. Wracamy do starań, więc to pierwszy miesiąc testowania i pierwsze próby zajścia w ciążę po tym całym czasie 🙈
Proszę jeśli można wpisać i mnie na testowanie 25 października 🤞🤞
Witam się i będę częściej tu zaglądać od teraz 😁

reklama
Hej dziewczyny, na forum byłam dość często w 2019 roku i wtedy też urodziłam pierwsza córkę grudniowa. Wracamy do starań, więc to pierwszy miesiąc testowania i pierwsze próby zajścia w ciążę po tym całym czasie 🙈
Proszę jeśli można wpisać i mnie na testowanie 25 października 🤞🤞
Witam się i będę częściej tu zaglądać od teraz 😁
Cześć, miło Cię poznać🙂 życzę powodzenia w staraniach , oby nie trzebabyło długo czekać na efekty w postaci ciąży 😉

Do góry