Śliczna kreska
a progiem się aż tak nie przejmuj - urośnie jeszcze z betą. Gratuluję
Wezmę z Ciebie przykład w piątek
Mi ewidentnie przyspieszył owulkę
Witaj i mam nadziejęeję, że szybko uda Ci się zajść w ciążę. Ja miałam znów na odwrót - o pierwsze dziecko się dłużej starałam a o drugie chwilę.
Raczej wątpię w takie rozbieżności fl. Mówi się, że fl jest stała i u mnie się to sprawdziło. Zawsze miałam 12dni.Bylam ciekawa jak to będzie po porodzie i nadal mam 12dni
Ja zamiast ACC biorę NAC (to ten sam składnik) i biorę cały cykl tylko 3-7dc podwójną dawkę
Ja różnicy nie widzę, bo generalnie nie mam problemu ze śluzem.
Prawie prawie. Myślę, że pik możesz mieć już o tej godzinie albo jeszcze za parę. Mnie to zawsze wkurzało jak zauważyłam wzrost Lh po południu, bo wiedziałam, że pik może być w nocy i trzeba będzie testy o 23 robić
O matko... Współczuję normalnie. Bywają i takie dni ale oby jak najmniej takich
Ja dzieciom gotuję na parze i często zapominam a tu woda się wygotowała i garnek zwęglony. Nie wiem ale w przeciągu ostatnich 3lat z 10x na pewno przypaliłam garnek
Nigdy. Kiedyś zawsze tydzień przed okresem ale żeby przed owulacją to never. Może warto prolaktynę zbadać
U mnie była winowajcą wrażliwych piersi.
Dobry wieczór dziewczyny u mnie 6dpo i jakoś tak leci-nie napalam się zbytnio. Pisałam, że mnie śluz poowulacyjny zalewa i mam winowajcę-infekcja zapewne, bo od wczoraj czuję lekkie szczypanie ale nie,że cały czas tylko z przerwami. Już se zapodałam globulki z kwasem mlekowym.Jutro se jeszcze test zrobię, by się upewnić, czy to infekcja bakteryjna, czy grzybica ale raczej bakteryjna. Identycznie miałam w ciąży z synem tyle, że już 2dpo miałam objawy a teraz ciut później. Także w tym cyklu cały czas coś
No nic porozwiązuję sobie jeszcze sudoku i idę spać
Trzymam kciuki za wysyp podwójnych kresek