reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Mam dziś pechowy dzień. Zaczęło się od tego, że nie mogłam rozpalić w piecu. Siedziałam w kotłowni chyba godziny i zapomniałam, że ja gazie miałam pulpety 🤦🏻‍♀️ w życiu tak nie przypaliłam nic, pewnie jeszcze chwila i byłby pożar 😬 godzinę później w pralce uszczelka się wywineła i miałam zalaną pralnie. Uszczelkę założyłam na swoje miejsce, ale się uszczerbała przez co jest do wymiany. Dzwoniłam do speca od pralek, to mnie odrzucał więc zostawiłam mu wiadomość z prośbą o kontakt - mam nadzieję że jutro się odezwie.

A bierze lub brała któraś z was ACC na lepszy śluz? Ostatnio gdzieś mi ten temat mignął i chce zacząć pić tylko nie wiem dokładnie jak długo i w jakich dawkach.
Ja brałam zamiennik acc w tym cyklu, też musujący. Jak w poprzednim cyklu śluzu nie miałam, to w tym było go sporo. :p
Bralam 5 dni przed kalendarzykową owulacja 1 tabletke dziennie 600mg. Zawsze Tak do 17.00.

Mam dziś pechowy dzień. Zaczęło się od tego, że nie mogłam rozpalić w piecu. Siedziałam w kotłowni chyba godziny i zapomniałam, że ja gazie miałam pulpety 🤦🏻‍♀️ w życiu tak nie przypaliłam nic, pewnie jeszcze chwila i byłby pożar 😬 godzinę później w pralce uszczelka się wywineła i miałam zalaną pralnie. Uszczelkę założyłam na swoje miejsce, ale się uszczerbała przez co jest do wymiany. Dzwoniłam do speca od pralek, to mnie odrzucał więc zostawiłam mu wiadomość z prośbą o kontakt - mam nadzieję że jutro się odezwie.
To już chyba piątek 13- stego miałaś lepszy😬.
Wyczerpałaś limit pecha na ten miesiąc.

reklama
Do góry