reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Śliczna kreska 😁 a progiem się aż tak nie przejmuj - urośnie jeszcze z betą. Gratuluję 😃

Wezmę z Ciebie przykład w piątek 😆🙈

Mi ewidentnie przyspieszył owulkę😁

Witaj i mam nadziejęeję, że szybko uda Ci się zajść w ciążę. Ja miałam znów na odwrót - o pierwsze dziecko się dłużej starałam a o drugie chwilę.

Raczej wątpię w takie rozbieżności fl. Mówi się, że fl jest stała i u mnie się to sprawdziło. Zawsze miałam 12dni.Bylam ciekawa jak to będzie po porodzie i nadal mam 12dni

Ja zamiast ACC biorę NAC (to ten sam składnik) i biorę cały cykl tylko 3-7dc podwójną dawkę :) Ja różnicy nie widzę, bo generalnie nie mam problemu ze śluzem.

Prawie prawie. Myślę, że pik możesz mieć już o tej godzinie albo jeszcze za parę. Mnie to zawsze wkurzało jak zauważyłam wzrost Lh po południu, bo wiedziałam, że pik może być w nocy i trzeba będzie testy o 23 robić 🤪

O matko... Współczuję normalnie. Bywają i takie dni ale oby jak najmniej takich🙈 Ja dzieciom gotuję na parze i często zapominam a tu woda się wygotowała i garnek zwęglony. Nie wiem ale w przeciągu ostatnich 3lat z 10x na pewno przypaliłam garnek 🤣🤣🤣

Nigdy. Kiedyś zawsze tydzień przed okresem ale żeby przed owulacją to never. Może warto prolaktynę zbadać 🤔 U mnie była winowajcą wrażliwych piersi.

Dobry wieczór dziewczyny u mnie 6dpo i jakoś tak leci-nie napalam się zbytnio. Pisałam, że mnie śluz poowulacyjny zalewa i mam winowajcę-infekcja zapewne, bo od wczoraj czuję lekkie szczypanie ale nie,że cały czas tylko z przerwami. Już se zapodałam globulki z kwasem mlekowym.Jutro se jeszcze test zrobię, by się upewnić, czy to infekcja bakteryjna, czy grzybica ale raczej bakteryjna. Identycznie miałam w ciąży z synem tyle, że już 2dpo miałam objawy a teraz ciut później. Także w tym cyklu cały czas coś 🥴
No nic porozwiązuję sobie jeszcze sudoku i idę spać 🤪
Trzymam kciuki za wysyp podwójnych kresek ☺️
Dziękuje ♥️♥️ czytam właśnie ze bierzecie takie leki jak acc, nac, flegamina na śluz. Tez muszę wprowadzić ten patent. Bierzesz 3-7 dc ? Czyli końcówka miesiączki i dni dalej tak? A nie w ciągu spodziewanej owulacji?

reklama
Jestem z Łodzi, ktoś ma jakieś polecenia? :)

Zabrali nam te kartki ze zleceniami, ale było u każdego ze 30 badań od morfologii, przez krzywą, hormony, antyciała jakieś, także wszystkiego po trochu. On stwierdził, ze jak zobaczymy, gdzie są odchylenia, to będzie wiedział, w którą stronę iść.

Dobrze widać, a nie "się różowi"! :) Gratulacje!

Dieńdoberek :) Może znów razem na mamusiach wylądujemy 😁

Ja kiedyś przypaliłam zupę, dokładniej barszcz. I co najlepsze siedzę sobie i coś mi tak ładnie pachnie - "pewnie ktoś grilla robi, bo tak pachnie kiełbaską" 😂

Mnie nigdy nie bolą.
Cześć!! 😘😄 oby! Mam nadzieje! Kiedy zaczęliście starania?

Ehh.. :(
Jak pisałam w tym cyklu to sobie kontrolnie sprawdzam.
Pamiętacie wyniki nasienia, trzeba to doprowadzić do porządku najpierw żeby działać z efektem ;)
Rozumiem. Chociaż ja i tak bym próbowała 😋 rozczarowania cyklami są też i u osób gdzie nasienie ma bardzo dobre parametry. Zajęcie w ciążę, to wielka loteria nawet jak para jest zdrowa 😐

Hej dziewczyny, na forum byłam dość często w 2019 roku i wtedy też urodziłam pierwsza córkę grudniowa. Wracamy do starań, więc to pierwszy miesiąc testowania i pierwsze próby zajścia w ciążę po tym całym czasie 🙈
Proszę jeśli można wpisać i mnie na testowanie 25 października 🤞🤞
Witam się i będę częściej tu zaglądać od teraz 😁
Część, mam nadzieję że na długo tu nie zagrzejesz miejsca 😊

Część dziewczyny ☺️ wczoraj mnie naszła mnie chęć na testowanie rano. Cały wieczór mówiłam sobie że rano zatestuje, a tu tak się rano zakręciłam i zapomniałam o sikaniu na patyk 🙈 W sumie to lepiej bo pisałam że czekam wytrwale i możliwy jestem sukces 😁
Jak mogłaś zapomnieć o testowaniu?? 😂😂😂

U mnie dzisiaj 7dpo i biel. Wiem że to wcześnie, ale jakoś czuję po kościach, że znów nie pykło ;)

reklama
Do góry