reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

U mnie też lekarz nie zleca badań przed podaniem ovitrelle. Wydaje mi się to dość problematyczne bo zanim pójdzie się na USG, później zrobi badania i zanim przyjdą wyniki badań i znowu wrócisz do lekarza to już może być za późno na podanie i wyniki i tak nie będą aktualne bo poznimy zmieniają się. Chyba że ktoś ma taką przychodnię gdzie wyniki są w ten sam dzień u lekarza co USG ale wtedy wizyta trwała by pewnie pół dnia.
Ja planuje zrobić badania rano w diagnostyce, a po 14 być u lekarza na monitoringu (u mojego ginekologa jest tak, że na monitoring przychodzisz gdy jest odpowiedni dc i wchodzisz miedzy umówionymi pacjentkami, wiec z monitoringiem nigdy nie ma problemu).

reklama
Dziekuję Wam za.wszystkie kciuki 🤍 jestem już po i wróciłam do domku. Na razie nic nie wiem, muszę jakoś wytrzymać do środy w niepewności :)
Najważniejsze, że udało się pobrać komórki ❤️ Środa, na szczęście, będzie już za chwilę, a wtedy dowiesz się ile jest zapłodnionych komórek i kiedy transfer. Niezmiennie trzymam kciuki!

Jak się czujesz po punkcji?

Dziekuję Wam za.wszystkie kciuki 🤍 jestem już po i wróciłam do domku. Na razie nic nie wiem, muszę jakoś wytrzymać do środy w niepewności :)
Season 7 Nbc GIF by The Office

U mnie dzisiaj 8 DC mam iść o 18 na pierwszy w tym cyklu monitoring i wygląda mi na to jakby mnie już dziś złapała owulacja. Od godz 13 mam typowe bóle po lewej stronie jak przy pękaniu pęcherzyka. Wygląda na to że po lametcie dużo szybciej zaczęły mi pracować jajniki. W ostatnim cyklu w 9 dniu miałam już duże pęcherzyki i dostałam zastrzyk. Może coś mi się pozmieniało że nagle same zaczęły pękać i przyspieszyły z wyrastaniem. 🤷 już sama zgłupiałam z tym wszystkim. Zrobiłabym domowy test Lh ale nie spodziewałam się takiego obrotu akcji i nie mam ze sobą w pracy

U mnie dzisiaj 8 DC mam iść o 18 na pierwszy w tym cyklu monitoring i wygląda mi na to jakby mnie już dziś złapała owulacja. Od godz 13 mam typowe bóle po lewej stronie jak przy pękaniu pęcherzyka. Wygląda na to że po lametcie dużo szybciej zaczęły mi pracować jajniki. W ostatnim cyklu w 9 dniu miałam już duże pęcherzyki i dostałam zastrzyk. Może coś mi się pozmieniało że nagle same zaczęły pękać i przyspieszyły z wyrastaniem. 🤷 już sama zgłupiałam z tym wszystkim. Zrobiłabym domowy test Lh ale nie spodziewałam się takiego obrotu akcji i nie mam ze sobą w pracy
Dobrze w takim razie że dzisiaj monitoring to będzie wiadomo czarno na białym co i jak:) a i u mnie tez 8dc, ale test owulacyjny bielutki 😅

reklama
Taak, zdecydowanie wszystko jest możliwe 💪
Mieszanka ziół wg ojca Sroki na niepłodność https://allegro.pl/oferta/mieszanka-ziol-w-g-oj-sroki-nieplodnosc-360-g-14191183051 + nac 3-7dc.

Super, że przeszczep nerki u Twojej znajomej się udał! ❤️ Współczesna medycyna nie przestaje mnie zadziwiać. Teoretycznie to zupełnie inna sytuacja, ale jednak podobna, bo w jednym i drugim przypadku chodzi o to, aby zmniejszyć poziom wytwarzanych przeciwciał 😊

Czy do HyFoSy wystarczyła Wam ocena stopnia czystości pochwy/biocenoza czy musiałyście mieć również wyniki wymazów?
Pomyślę o tych ziołach, tylko nie wiem czy dam radę je tu zamówić. Do HyCoSy potrzebna jest biocenoza pochwy, wymazy na Mycoplasme, Ureaplasme i Chlamydie, zarówno w UK jak i w PL tam gdzie pytałam, miałam robić w PL, ale cykl mi się nie zgrał u muszę tu.
Dzięki za link 🙂

Do góry