anyżowa
Fanka BB :)
Czekamy razem z Tobą a jak się czujesz?Dziekuję Wam za.wszystkie kciuki jestem już po i wróciłam do domku. Na razie nic nie wiem, muszę jakoś wytrzymać do środy w niepewności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy razem z Tobą a jak się czujesz?Dziekuję Wam za.wszystkie kciuki jestem już po i wróciłam do domku. Na razie nic nie wiem, muszę jakoś wytrzymać do środy w niepewności
Pomyślę o tych ziołach, tylko nie wiem czy dam radę je tu zamówić. Do HyCoSy potrzebna jest biocenoza pochwy, wymazy na Mycoplasme, Ureaplasme i Chlamydie, zarówno w UK jak i w PL tam gdzie pytałam, miałam robić w PL, ale cykl mi się nie zgrał u muszę tu.
Dzięki za link
Bardzo jestem ciekawa dzisiejszej wizyty. Raz czy faktycznie to owulacja a dwa zaczynam się zastanawiać czy powinnam brać ta lamette skoro aż tak mi przyspieszyla owulację. Nie wiem czy 8 DC to nie za szybko. 2 dni temu dopiero co skończyło mi się plamienie po okresie.Dobrze w takim razie że dzisiaj monitoring to będzie wiadomo czarno na białym co i jak a i u mnie tez 8dc, ale test owulacyjny bielutki
Ja tylko rozszerzoną cytologie... widzę, .że moja lekarka to wszystko tak "na biednie" potrzebuje...Taak, zdecydowanie wszystko jest możliwe
Mieszanka ziół wg ojca Sroki na niepłodność https://allegro.pl/oferta/mieszanka-ziol-w-g-oj-sroki-nieplodnosc-360-g-14191183051 + nac 3-7dc.
Super, że przeszczep nerki u Twojej znajomej się udał! Współczesna medycyna nie przestaje mnie zadziwiać. Teoretycznie to zupełnie inna sytuacja, ale jednak podobna, bo w jednym i drugim przypadku chodzi o to, aby zmniejszyć poziom wytwarzanych przeciwciał
Czy do HyFoSy wystarczyła Wam ocena stopnia czystości pochwy/biocenoza czy musiałyście mieć również wyniki wymazów?
Mi nie przyspieszyło owulacji. Pęcherzyk urósł do 30mm i nic z cyklu nie byloDziewczyny a czy Clo przyspieszało Wam owulacje? Jeśli tak, to o ile dni mniej wiecej.
Najważniejsze, że udało się pobrać komórki Środa, na szczęście, będzie już za chwilę, a wtedy dowiesz się ile jest zapłodnionych komórek i kiedy transfer. Niezmiennie trzymam kciuki!
Jak się czujesz po punkcji?
A jak się czujesz ?
Czekamy razem z Tobą a jak się czujesz?
daj znać poBardzo jestem ciekawa dzisiejszej wizyty. Raz czy faktycznie to owulacja a dwa zaczynam się zastanawiać czy powinnam brać ta lamette skoro aż tak mi przyspieszyla owulację. Nie wiem czy 8 DC to nie za szybko. 2 dni temu dopiero co skończyło mi się plamienie po okresie.
@wrobelmm u mnie potrzebna była cytologia (zwykła) i aktualna biocenoza, nikt o wymazy nie pytał. Chyba najlepiej zadzwonić i zapytać, co wymagają i ile najwcześniej możesz wykonać. U mnie np. biocenoza z końca sierpnia już była nieważna i musiałam robić nową (drożność miałam w piątek)Ja tylko rozszerzoną cytologie... widzę, .że moja lekarka to wszystko tak "na biednie" potrzebuje...