reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Pomyślę o tych ziołach, tylko nie wiem czy dam radę je tu zamówić. Do HyCoSy potrzebna jest biocenoza pochwy, wymazy na Mycoplasme, Ureaplasme i Chlamydie, zarówno w UK jak i w PL tam gdzie pytałam, miałam robić w PL, ale cykl mi się nie zgrał u muszę tu.
Dzięki za link 🙂

Możesz spokojnie zamówić osobno każde z tych ziół z jakimkolwiek sklepie zielarskim i wymieszać zgodnie z tymi proporcjami, jakie są w recepturze Sroki :)

W takim razie zrobie badania, na spokojnie, w drugiej fazie cyklu, żeby ewentualnie w kolejnym zrobić drożność (choć mam nadzieje, ze to nie będzie konieczne 😉🤞 ).

Dobrze w takim razie że dzisiaj monitoring to będzie wiadomo czarno na białym co i jak:) a i u mnie tez 8dc, ale test owulacyjny bielutki 😅
Bardzo jestem ciekawa dzisiejszej wizyty. Raz czy faktycznie to owulacja a dwa zaczynam się zastanawiać czy powinnam brać ta lamette skoro aż tak mi przyspieszyla owulację. Nie wiem czy 8 DC to nie za szybko. 2 dni temu dopiero co skończyło mi się plamienie po okresie.

Taak, zdecydowanie wszystko jest możliwe 💪
Mieszanka ziół wg ojca Sroki na niepłodność https://allegro.pl/oferta/mieszanka-ziol-w-g-oj-sroki-nieplodnosc-360-g-14191183051 + nac 3-7dc.

Super, że przeszczep nerki u Twojej znajomej się udał! ❤️ Współczesna medycyna nie przestaje mnie zadziwiać. Teoretycznie to zupełnie inna sytuacja, ale jednak podobna, bo w jednym i drugim przypadku chodzi o to, aby zmniejszyć poziom wytwarzanych przeciwciał 😊

Czy do HyFoSy wystarczyła Wam ocena stopnia czystości pochwy/biocenoza czy musiałyście mieć również wyniki wymazów?
Ja tylko rozszerzoną cytologie... widzę, .że moja lekarka to wszystko tak "na biednie" potrzebuje...

Kurcze wydaje mi się, że ten mój różowy śluz to problem z progiem a nie implantacja. Jutro 24 dc. Czy jest sens jutro zrobić proga?

Najważniejsze, że udało się pobrać komórki ❤️ Środa, na szczęście, będzie już za chwilę, a wtedy dowiesz się ile jest zapłodnionych komórek i kiedy transfer. Niezmiennie trzymam kciuki!

Jak się czujesz po punkcji?

A jak się czujesz ?

Czekamy razem z Tobą 🙂 a jak się czujesz?

Dziekuję, czuję się całkiem dobrze. Zaraz po punkcji dość mocno bolał mnie brzuch jak na okres, ale teraz jest lepiej. Nazarlam się żelków i czitosków, pospałam i chyba jest całkiem ok ;)

reklama
Ja tylko rozszerzoną cytologie... widzę, .że moja lekarka to wszystko tak "na biednie" potrzebuje...
@wrobelmm u mnie potrzebna była cytologia (zwykła) i aktualna biocenoza, nikt o wymazy nie pytał. Chyba najlepiej zadzwonić i zapytać, co wymagają i ile najwcześniej możesz wykonać. U mnie np. biocenoza z końca sierpnia już była nieważna i musiałam robić nową (drożność miałam w piątek)

Do góry