reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Dziękuję za tak szczegółowy opis 🙂
Ciekawa sprawa z tym Twoim prawym jajnikiem, to dowodzi tylko tego, że wszystko jest możliwe, skoro po aż takim czasie obudził się do życia ❤️
Super że suple i zioła tak dobrze zadziałały na Ciebie i partnera😍 A jakie zioła brałaś?

Moja znajoma 1.5 roku temu miała przeszczep nerki i u niej leki immunosupresyjne poskutkowały bardzo dobrze, organizm nie odrzucił organu, a nerka funkcjonuje na 95 %, to w sumie całkiem inna sytuacja, ale tak mi się przypomniało apropo tej formy leczenia.

Jak jutro coś postanowisz, to daj znać 😊
Taak, zdecydowanie wszystko jest możliwe 💪
Mieszanka ziół wg ojca Sroki na niepłodność https://allegro.pl/oferta/mieszanka-ziol-w-g-oj-sroki-nieplodnosc-360-g-14191183051 + nac 3-7dc.

Super, że przeszczep nerki u Twojej znajomej się udał! ❤️ Współczesna medycyna nie przestaje mnie zadziwiać. Teoretycznie to zupełnie inna sytuacja, ale jednak podobna, bo w jednym i drugim przypadku chodzi o to, aby zmniejszyć poziom wytwarzanych przeciwciał 😊

Czy do HyFoSy wystarczyła Wam ocena stopnia czystości pochwy/biocenoza czy musiałyście mieć również wyniki wymazów?

reklama
To jeszcze nie zrobiłaś? 😉
Zrobiłam dziś, ale miałam tylko czułość 20 strumieniowy, a termin @ mam dopiero w weekend. Negatywny. Nie jestem pewna, czy owu miałam 5-7.10 czy 9-11.10 (śluz + objawy) 🤷🏼‍♀️ Więc nawet nie piszę ile jestem dpo, ale wczoraj 22 dc różowo beżowy śluz, dziś Też, ale mało. Delikatne ćmienie w podbrzuszu. Jeśli to @ się rozkręca, to wyszłoby, że przy 1 cyklu castagnusa mam najkrótszy cykl ever :O Co prawda były boboseksy też przed kalendarzykowymi dniami płodnymi, ale w takiej sytuacji dzisiejszy test wyszedłby pozytywny. Więc albo to implantacja albo miałam tak wcześnie owu i po prostu się nie udało 🤷🏼‍♀️ Jak nie dostanę @, to jutro rano testuję z czułością 10 :)

Jak dostawałam Ovi to lekarz nie kazał badać estradiolu ani niczego innego. Ale to ta klinika, o której pisałam chwilę temu 🙈 Z tego co później się dowiedziałam to właśnie podanie Ovi powinno być poprzedzone badaniami, ale lekarze mają wyjebane.
@Lauritaa jak to u Ciebie było? Bo Ty miałaś porządnie zrobione 😉
Taka wyjebka i podawanie leków bez badań - na chybił trafił, nie przestną mnie chyba nigdy zaskakiwać 🤦‍♀️

Hej hej 🙂 moge napisać jak bylo u mnie.
Na początku nie miałam nic badane, bo mi pękł sam itp, ale za drugim razem juz dla pewności lekarka chciala podać zivafert w moim przypadku. Podała i tez w sumie nic. Więc kolejny raz stwierdzila, ze zobaczy czy nie rosną "pustaki" takie puste jajeczka bez wartości w środku. I tak tez się stało, gdy pęcherzyk juz byl dojrzały wszystko ładnie zrobilismy estradiol a tam lipa niecale 100 no to nie bylo sensu nic podawać 😞 kolejny raz bylo juz miedzy 150-200 ale tez nic z tego nie wyszło. Lekarka zadecydowała ze trzeba im dac kopa na koncu podala bemfole i zbadalismy kilka dni później a tam 240 i wtedy tez się udało i jestem aktualnie za polową ciąży (dostałam zastrzyk na pęknięcie). Więc według mnie estradiol ma mega znaczenie 🙂 (choc są podobno kobiety niskoestradiolowe i tez zachodzą ale no rzadsze przypadki).
A badałaś też wcześniej estradiol w 3-5dc? Pamiętasz ile miałaś?

Mam i ja. czekają na jutro i pojutrze 🤪 Ale sama nie wiem co z tym plamieniem. Wróciłam ze sklepu i znów na wkładce odrobina jasnoróżowego śluzu. To byłby drugi dzień. Nigdy tak nie miałam 🤷🏼‍♀️ Nie jestem pewna czy coś czuję w dole brzucha, chyba sama sobie wmawiam, ale wydaje mi się, że czuję bardzo delikatne ćmienie jak na @, ale na nią zdecydowanie za wcześnie :( Chyba że castagnus zamieszał. Zobaczymy!
Trzymasz nas w napięciu 🫣

A tak w ogóle to dzien dobry :)
U mnie poki co bzykanko było raz, może się dziś poprawi ;) zobaczymy co z tego tym razem wyjdzie 😀

Hej hej 🙂 moge napisać jak bylo u mnie.
Na początku nie miałam nic badane, bo mi pękł sam itp, ale za drugim razem juz dla pewności lekarka chciala podać zivafert w moim przypadku. Podała i tez w sumie nic. Więc kolejny raz stwierdzila, ze zobaczy czy nie rosną "pustaki" takie puste jajeczka bez wartości w środku. I tak tez się stało, gdy pęcherzyk juz byl dojrzały wszystko ładnie zrobilismy estradiol a tam lipa niecale 100 no to nie bylo sensu nic podawać 😞 kolejny raz bylo juz miedzy 150-200 ale tez nic z tego nie wyszło. Lekarka zadecydowała ze trzeba im dac kopa na koncu podala bemfole i zbadalismy kilka dni później a tam 240 i wtedy tez się udało i jestem aktualnie za polową ciąży (dostałam zastrzyk na pęknięcie). Więc według mnie estradiol ma mega znaczenie 🙂 (choc są podobno kobiety niskoestradiolowe i tez zachodzą ale no rzadsze przypadki).
Super, dzięki za informacje ☺️ W którym dc miałaś podaną bemfole? Planuje iść na moni w tym cyklu w najbliższy piątek, to będzie 8dc. Rano zrobię badanie hormonów i sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało - ostatnio owulacje mam ok. 11dc.

Gratuluję połowy ciąży ❤️

Super, dzięki za informacje ☺️ W którym dc miałaś podaną bemfole? Planuje iść na moni w tym cyklu w najbliższy piątek, to będzie 8dc. Rano zrobię badanie hormonów i sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało - ostatnio owulacje mam ok. 11dc.

Gratuluję połowy ciąży ❤️

Postaram sie poszukać w tych papierach aby nie wprowadzać w błąd, do wieczora powinnam dac znać jak cos to mnie wywołajcie (tak się rozchorowałam, ze nie mam na nic siły 😞, a 3 latek na pokładzie nie pomaga 😞)
Dziękuję 🥰

reklama
Do góry