reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Zrobiłam ten test czułość 20 strumieniowy i biało, ale plamienie miałam dopiero wczoraj,
a dziś 23 dc, także w sumie tego się spodziewałam :D Zaopatrzę się w czulsze testy i będę jeszcze testować w tym tygodniu :D Dziś rano jeszcze troszkę śluzu różowego na papierze, ale bardzo malutko. Taki jakby przezroczysty śluz podbarwiony delikatnie krwią. Napawa mnie to nadzieją, ale zobaczymy 🥰
Koniecznie teraz sikaj codziennie 🤞🤞

Ja też dzisiaj durna zatestowałam (5dpo) sama nie wiem czego się spodziewałam, ale te wczorajsze kłucia mnie tak zaintrygowały że myślałam że może jakiś rekord pobiję chociaż cieniem cienia 🤣🤣🤣🤣

reklama
Koniecznie teraz sikaj codziennie 🤞🤞

Ja też dzisiaj durna zatestowałam (5dpo) sama nie wiem czego się spodziewałam, ale te wczorajsze kłucia mnie tak zaintrygowały że myślałam że może jakiś rekord pobiję chociaż cieniem cienia 🤣🤣🤣🤣
Ja jeszcze nie zaczęłam starań w tym miesiącu a już bym testowała 😂

10 lub 12, ale już mnie boli brzuch jak na okres i mam pełno białego śluzu, a tak mam zawsze przed okresem.
Jeśli 10, to jeszcze nic straconego :) Może bardziej 10 niż 12. Nie zawsze cokolwiek się
różni między PMS a wczesną ciążą, często jest dokladnie tak samo. Dopóki nie ma @
jest nadzieja :) Trzymam kciuki 🤞🏻

Hej dziewczyny!

Coś czuję, że nie mam sensu testować w tym miesiącu. Piersi przestają być obolałe, a zwykle tak mam że jak przestają to za dzień lub dwa dostaje okres. Może jak do środy rano nie będę miała, to wtedy z ciekawości zatestuję.

reklama
Do góry