reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Test testowi nierówny ;) Mi kiedyś 20 pokazywały kreskę, a 10 były czyste 😆😆😆
Może siknę dla zasady, co ma się marnować 😂 Dziś przeczytałam, że plamienie implantacyjne jeśli jest, to nie musi być wcale w chwili implantacji, a może być nawet kilka dni po, bo chwilę zajmuje zanim podbarwi śluz i wypłynie, także teraz tym bardziej wkręcam sobie jak zła, że nie muszę odliczać 2 dni od dzisiaj 🙈 Dam znać jak się odważę!

Cześć dziewczyny, i znowu poniedziałek, ta noc zleciała mi tak szybko, że mam wrażenie, że spałam tylko godzinę, a spałam 7 🫣
Miłego dnia🙂
Mam dokładnie to samo! Dzisiaj idę pierwszy raz do pracy po ciąży i skróconym macierzyńskim (prawie 4msc), jeszcze do tego mam beznadziejną zmianę (14-23). Tak bardzo nie chcę 😭😭😭
Miłego dnia wszystkim

Cześć dziewczyny mnie znowu mniej, bo ledwo wyszłam z świńskie go kaszlu, to gardło mnie zaczęło boleć 🤦🏼‍♀️ Dobrze, że jestem bez migdałowa, bo angina by mnie już zapewne rozkładała 🤦🏼‍♀️ No ale ostrzegano mnie przed tym🤷🏼‍♀️

Bleucoco sikaj, sikaj - testy się prędzej czy później przeterminują😂 Pisałaś o tym śluzie po niepokalanku-mnie w tym cyklu zalewa śluz poowulacyjny🥴

Anelili tak stymulacja obniża AMH dlatego ja np. ze względu na wiek nie chciałam ryzykować, choć raz parę lat wstecz miałam ale na mnie działało tak, że był 1pecherzyk 30mm a myślałam, że dzięki stymulacji przyspieszę owu choć o 3dni 😐 Na każdego może to jednak różnie działać.

U mnie 5dpo i poza tym, że trochę chora jestem to nic🤪

reklama
Mam dokładnie to samo! Dzisiaj idę pierwszy raz do pracy po ciąży i skróconym macierzyńskim (prawie 4msc), jeszcze do tego mam beznadziejną zmianę (14-23). Tak bardzo nie chcę 😭😭😭
Miłego dnia wszystkim
Niech moc będzie z Tobą!😀
Ja jak wracam do pracy po 2 tyg. urlopie, to w pierwszy dzień zastanawiam się na jakiej planecie jestem 🙈 a co dopiero taka długa przerwa, mam nadzieję, że przetrwasz ten dzień jakoś 🤞

Do góry