reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Zrobiłam ten test czułość 20 strumieniowy i biało, ale plamienie miałam dopiero wczoraj,
a dziś 23 dc, także w sumie tego się spodziewałam :D Zaopatrzę się w czulsze testy i będę jeszcze testować w tym tygodniu :D Dziś rano jeszcze troszkę śluzu różowego na papierze, ale bardzo malutko. Taki jakby przezroczysty śluz podbarwiony delikatnie krwią. Napawa mnie to nadzieją, ale zobaczymy 🥰
Koniecznie teraz sikaj codziennie 🤞🤞

Ja też dzisiaj durna zatestowałam (5dpo) sama nie wiem czego się spodziewałam, ale te wczorajsze kłucia mnie tak zaintrygowały że myślałam że może jakiś rekord pobiję chociaż cieniem cienia 🤣🤣🤣🤣

reklama
Koniecznie teraz sikaj codziennie 🤞🤞

Ja też dzisiaj durna zatestowałam (5dpo) sama nie wiem czego się spodziewałam, ale te wczorajsze kłucia mnie tak zaintrygowały że myślałam że może jakiś rekord pobiję chociaż cieniem cienia 🤣🤣🤣🤣
Ja jeszcze nie zaczęłam starań w tym miesiącu a już bym testowała 😂

10 lub 12, ale już mnie boli brzuch jak na okres i mam pełno białego śluzu, a tak mam zawsze przed okresem.
Jeśli 10, to jeszcze nic straconego :) Może bardziej 10 niż 12. Nie zawsze cokolwiek się
różni między PMS a wczesną ciążą, często jest dokladnie tak samo. Dopóki nie ma @
jest nadzieja :) Trzymam kciuki 🤞🏻

Hej dziewczyny!

Coś czuję, że nie mam sensu testować w tym miesiącu. Piersi przestają być obolałe, a zwykle tak mam że jak przestają to za dzień lub dwa dostaje okres. Może jak do środy rano nie będę miała, to wtedy z ciekawości zatestuję.

reklama
Do góry