reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
U mnie dziś 35 dc i wyraźna kreska! ☺️ Tak czułam, ale bałam się rozczarowania. Młody obudził się o 3 i do 5/6 nie mogłam z nerwów zasnąć 🤦 To co mnie naprowadziło, to ładna skóra i pod koniec cyklu dobry humor. Ostatnie cykle pod koniec to było dla mnie wręcz załamanie nerwowe, płacz, a teraz nic 💪
Matko, to jest dye stealer!! 😱 Musi być beta wysoka w kosmos!!! ❤️

Hej, nie wiem czy to nie za szybko na cieszenie się ale 12 października wyszły mi dwie kreseczki.
Mam 41 lat i jestem mamą dwóch nastolatków 15 i 16 lat :o jesteśmy z partnerem od ponad 2 lat razem i doszliśmy do wniosku, że fajnie by było mieć wspólne dziecko więc wyjęłam mirenę i mamy to :D
Ojej, ale to nie ten wątek. Leć na mamusie. Gratuluję :)

Dziewczyny, czy polecacie jakieś wielopaki strumieniowe na Allegro, np. te cienkie paseczki do sikania ciążowe? Za dużo kasy mi idzie na apteczne i rossmannowe, a ostatnio wszędzie mają u mnie płytkowe i od 20.

Straszne draństwo :/ ale Dlatego wole nasze polskie lumpeksy. w tym szukanie tkanin szlachetnych, ciekawych pintów.
A nie lubisz w lumpeksy?:D ja właśnie złapałam jakiegoś PMSa i chodze taka wkurwiona ze muszę wyjść na terapie do lumpa 🤣 stary sobie wziął nadgodzinki i zadowolony w gabinecie ogląda YouTube, na szczęście babcia wzięła młoda do Kopernika 🙈🫢 uff

Ale…
Pomijając temat: nie miałam pms jakieś dobre 10 mcy, a chyba to gowno powróciło :( bo ten ból piersi 2 dni temu, dzisiaj jestem wręcz wściekło-płaczliwa.
No tak mi pięknie było bez tego, a dzisiaj znowu mnie rozsadza :(
Ja też lubie sobie czasem pogrzebać w lumpie, bo można tam znaleźć niezłe perełki , ubrania dobrych marek, fajne gatunkowo, nieoklepane i za grosze 🙋‍♀️😁 Myślę, że to dobra terapia na poprawienie humoru, szczególnie jeśli uda się tanio znaleźć jakieś cudo😃

U mnie dziś 35 dc i wyraźna kreska! ☺️ Tak czułam, ale bałam się rozczarowania. Młody obudził się o 3 i do 5/6 nie mogłam z nerwów zasnąć 🤦 To co mnie naprowadziło, to ładna skóra i pod koniec cyklu dobry humor. Ostatnie cykle pod koniec to było dla mnie wręcz załamanie nerwowe, płacz, a teraz nic 💪
Gratuluję 🙂, ale malinowa aż ta Twoja krecha 😍
Idziesz na betę i progesteron?

Dziewczyny, czy polecacie jakieś wielopaki strumieniowe na Allegro, np. te cienkie paseczki do sikania ciążowe? Za dużo kasy mi idzie na apteczne i rossmannowe, a ostatnio wszędzie mają u mnie płytkowe i od 20.
A nie mogą być np. Pinki 10ml/U? Kupiłam na allegro kilka dni temu 10-pak za 40 złotych ;) Prawie połowę tańsze niż w Rossmannie

Oglądałam kiedyś jak rozcinał ogromnego guza z brązową maziowatà zawartością i do dziś nie mogę dojść do siebie 😂
Też to widziałam 😁 ale ja się przyzwyczaiłam przez profil lek.ziora 😉 na początku był niesmak, a teraz oglądam z fascynacją. Nie żeby była jakaś odklejona, mnie poprostu dużo rzeczy ciekawie. Poza tym jestem bardzo empatycznym człowiekiem i miesiąca dochodziłam do siebie po potrąceniu psa, więc wiedzieć że nie mam jakiś niepożądanych zapędów.

reklama
A nie mogą być np. Pinki 10ml/U? Kupiłam na allegro kilka dni temu 10-pak za 40 złotych ;) Prawie połowę tańsze niż w Rossmannie
To te Pinki z niebieskim paskiem strumieniowe są OK? Bo jest ich kilka i niektóre pisałyście, że słabo się wybarwiają i zawsze jak jestem w Rossmannie to nie pamiętam których nie kupować 😂

Do góry