reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Dziewczyny myślicie ze warto testować 11dpo?
Tak wiem że większość z was testuje kilka dni pod rząd ale to nie na moją głowę.
Boję się rozczarowania. A z drugiej strony nie mogę się doczekać środy (dnia spodziewanej miesiączki).
Myślicie ze może coś już wyjść?
Może ale nie musi. Mi w poerwszej ciąży 11dpo biel wyszła a dopiero 13 dpo cien.

Ale niektórym to i 8dpo wychodzi

Jak masz się dołować to zaczekaj

reklama
U mnie dziś 35 dc i wyraźna kreska! ☺️ Tak czułam, ale bałam się rozczarowania. Młody obudził się o 3 i do 5/6 nie mogłam z nerwów zasnąć 🤦 To co mnie naprowadziło, to ładna skóra i pod koniec cyklu dobry humor. Ostatnie cykle pod koniec to było dla mnie wręcz załamanie nerwowe, płacz, a teraz nic 💪
Gratulacje ! Piękna kreska 🥰

Jedwabna koszula gary weber dzisiaj wleciała :p

Ale cały dzień jestem dziś podminowana, wkurwiona i rozdrażniona :/ nawet jedwabiu nie pomógł. Mam tez czuja ze nic z tego cyklu nie będzie, co prawda okres za 3-4 dni… ale jednak po raz drugi fail
Zacny łup 😌 , szkoda, że nie poprawił nastroju😒
Poczekaj jeszcze nie wiadomo czy fail, a przeczucia, to tylko przeczucia😉
Ja u siebie zauważyłam, że najgorszy poziom wkurwienia u mnie jest 3 dni przed okresem, ale co poradzić , czasami nawet z samą sobą ciężko wytrzymać 🤷‍♀️😐
Ale jesteśmy kobietami i mamy przewalone z tymi wahaniami hormonów, musimy z tym żyć😆

Może ale nie musi. Mi w poerwszej ciąży 11dpo biel wyszła a dopiero 13 dpo cien.

Ale niektórym to i 8dpo wychodzi

Jak masz się dołować to zaczekaj
U mnie w pierwszej ciąży dzień przed okresem było biało. W dniu spodziewanej miesiaczki zaczęłam plamić i przez dwa dni myślałam, że to okres się rozkręca 🙈 dało mi do myślenia dopiero jak w trzecim dniu już nie plamilam. Zrobiłam test i wyszła delikatna kreseczka 😅

Zacny łup 😌 , szkoda, że nie poprawił nastroju😒
Poczekaj jeszcze nie wiadomo czy fail, a przeczucia, to tylko przeczucia😉
Ja u siebie zauważyłam, że najgorszy poziom wkurwienia u mnie jest 3 dni przed okresem, ale co poradzić , czasami nawet z samą sobą ciężko wytrzymać 🤷‍♀️😐
Ale jesteśmy kobietami i mamy przewalone z tymi wahaniami hormonów, musimy z tym żyć😆
Kurna ale mam focha do życia, bo od 10 mcy zero śladu pms- pięknie uregulowałam hormony, piękna dieta, suple dopasowane, udało mi się przytyć w końcu do zdrowej wagi. Zero boli, fochów i wkurwienia :D

A dzisiaj wszystko na odwrót, burcze do wszystkich, stary to już ze 4 x słownie oberwał 🙈 zachcianki na gowniane jedzenie

Ale skoro mam przyzwolenie to się nie zadręczam 😅 pójdę zaraz spać i jutro będzie lepiej :p

reklama
Dziewczyny myślicie ze warto testować 11dpo?
Tak wiem że większość z was testuje kilka dni pod rząd ale to nie na moją głowę.
Boję się rozczarowania. A z drugiej strony nie mogę się doczekać środy (dnia spodziewanej miesiączki).
Myślicie ze może coś już wyjść?
Ja w tym cyklu zrobiłam 6, czy 7 dpo i biel mnie zdołowała, chociaż była oczywista. W dzień miesiączki ładnie widać, więc ja wolę poczekać. Może się wstrzymaj jeszcze 🤞

Do góry