reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Hej, nie wiem czy to nie za szybko na cieszenie się ale 12 października wyszły mi dwie kreseczki.
Mam 41 lat i jestem mamą dwóch nastolatków 15 i 16 lat :o jesteśmy z partnerem od ponad 2 lat razem i doszliśmy do wniosku, że fajnie by było mieć wspólne dziecko więc wyjęłam mirenę i mamy to :D
Hej 🙂 przeczytaj proszę pierwszy post wątku

reklama
Jasne, powodzenia dziewczyny. Ja jeszcze u lekarza nie byłam więc na razie tylko dwie kreski na teście więc sama nie wiem czy już kwalifikuje się do mamusiek :)

My w poniedziałek idziemy na pierwsza wizytę do poradni leczenia niepłodności. Opowiedzcie jak wygląda taka wizyta? Przygotuję sobie rozpiskę ostatnich cykli i coś poza tym powinniśmy?
My poszliśmy razem, bo akurat problem jest po dwóch stronach. Jak się umawialiśmy na pierwsza wizytę to pani mówiła jakie badania trzeba zrobić koniecznie przed wizytą u nas to było badanie nasienia, morfologia, TSH, AMH, prolaktyna i usg piersi, ale powiedziała, że jak nie zrobimy badań krwi to bez problemu można zrobić u nich. Zrobiła wywiad o chorobach w rodzinie i u nas, pytała jakie mam miesiączki i zrobiła usg. Na koniec dała kolejną listę badań i powiedziała jaki ona widzi plan działania. No i przede wszystkim zapytała jak się zaopatrujemy na invitro w razie jak nam się nie uda naturalnie i ile w ogóle chcemy próbować, bo z moim AMH trzeba działać szybko.

reklama
Pooglądaj sobie relacje Ludwina na insta 😉 ostatnio relacjonował usuwanie przerośniętej magicy - emocje spore 😁
Miałam wgl pokazać późnej mężowi, ale on mógłby tego nie wytrzymać.
Oglądałam kiedyś jak rozcinał ogromnego guza z brązową maziowatà zawartością i do dziś nie mogę dojść do siebie 😂

Do góry