reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
U mnie dziś 35 dc i wyraźna kreska! ☺️ Tak czułam, ale bałam się rozczarowania. Młody obudził się o 3 i do 5/6 nie mogłam z nerwów zasnąć 🤦 To co mnie naprowadziło, to ładna skóra i pod koniec cyklu dobry humor. Ostatnie cykle pod koniec to było dla mnie wręcz załamanie nerwowe, płacz, a teraz nic 💪
Matko, to jest dye stealer!! 😱 Musi być beta wysoka w kosmos!!! ❤️

Hej, nie wiem czy to nie za szybko na cieszenie się ale 12 października wyszły mi dwie kreseczki.
Mam 41 lat i jestem mamą dwóch nastolatków 15 i 16 lat :o jesteśmy z partnerem od ponad 2 lat razem i doszliśmy do wniosku, że fajnie by było mieć wspólne dziecko więc wyjęłam mirenę i mamy to :D
Ojej, ale to nie ten wątek. Leć na mamusie. Gratuluję :)

Dziewczyny, czy polecacie jakieś wielopaki strumieniowe na Allegro, np. te cienkie paseczki do sikania ciążowe? Za dużo kasy mi idzie na apteczne i rossmannowe, a ostatnio wszędzie mają u mnie płytkowe i od 20.

Straszne draństwo :/ ale Dlatego wole nasze polskie lumpeksy. w tym szukanie tkanin szlachetnych, ciekawych pintów.
A nie lubisz w lumpeksy?:D ja właśnie złapałam jakiegoś PMSa i chodze taka wkurwiona ze muszę wyjść na terapie do lumpa 🤣 stary sobie wziął nadgodzinki i zadowolony w gabinecie ogląda YouTube, na szczęście babcia wzięła młoda do Kopernika 🙈🫢 uff

Ale…
Pomijając temat: nie miałam pms jakieś dobre 10 mcy, a chyba to gowno powróciło :( bo ten ból piersi 2 dni temu, dzisiaj jestem wręcz wściekło-płaczliwa.
No tak mi pięknie było bez tego, a dzisiaj znowu mnie rozsadza :(
Ja też lubie sobie czasem pogrzebać w lumpie, bo można tam znaleźć niezłe perełki , ubrania dobrych marek, fajne gatunkowo, nieoklepane i za grosze 🙋‍♀️😁 Myślę, że to dobra terapia na poprawienie humoru, szczególnie jeśli uda się tanio znaleźć jakieś cudo😃

U mnie dziś 35 dc i wyraźna kreska! ☺️ Tak czułam, ale bałam się rozczarowania. Młody obudził się o 3 i do 5/6 nie mogłam z nerwów zasnąć 🤦 To co mnie naprowadziło, to ładna skóra i pod koniec cyklu dobry humor. Ostatnie cykle pod koniec to było dla mnie wręcz załamanie nerwowe, płacz, a teraz nic 💪
Gratuluję 🙂, ale malinowa aż ta Twoja krecha 😍
Idziesz na betę i progesteron?

Dziewczyny, czy polecacie jakieś wielopaki strumieniowe na Allegro, np. te cienkie paseczki do sikania ciążowe? Za dużo kasy mi idzie na apteczne i rossmannowe, a ostatnio wszędzie mają u mnie płytkowe i od 20.
A nie mogą być np. Pinki 10ml/U? Kupiłam na allegro kilka dni temu 10-pak za 40 złotych ;) Prawie połowę tańsze niż w Rossmannie

Oglądałam kiedyś jak rozcinał ogromnego guza z brązową maziowatà zawartością i do dziś nie mogę dojść do siebie 😂
Też to widziałam 😁 ale ja się przyzwyczaiłam przez profil lek.ziora 😉 na początku był niesmak, a teraz oglądam z fascynacją. Nie żeby była jakaś odklejona, mnie poprostu dużo rzeczy ciekawie. Poza tym jestem bardzo empatycznym człowiekiem i miesiąca dochodziłam do siebie po potrąceniu psa, więc wiedzieć że nie mam jakiś niepożądanych zapędów.

reklama
A nie mogą być np. Pinki 10ml/U? Kupiłam na allegro kilka dni temu 10-pak za 40 złotych ;) Prawie połowę tańsze niż w Rossmannie
To te Pinki z niebieskim paskiem strumieniowe są OK? Bo jest ich kilka i niektóre pisałyście, że słabo się wybarwiają i zawsze jak jestem w Rossmannie to nie pamiętam których nie kupować 😂

Do góry