Myszko
Fanka BB :)
I dobrze. Moje własne zainteresowania uważam za lekko niezdroweJa jestem zdecydowanie za wrażliwa na takie rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I dobrze. Moje własne zainteresowania uważam za lekko niezdroweJa jestem zdecydowanie za wrażliwa na takie rzeczy
Matko, to jest dye stealer!! Musi być beta wysoka w kosmos!!!U mnie dziś 35 dc i wyraźna kreska! Tak czułam, ale bałam się rozczarowania. Młody obudził się o 3 i do 5/6 nie mogłam z nerwów zasnąć To co mnie naprowadziło, to ładna skóra i pod koniec cyklu dobry humor. Ostatnie cykle pod koniec to było dla mnie wręcz załamanie nerwowe, płacz, a teraz nic
Ojej, ale to nie ten wątek. Leć na mamusie. GratulujęHej, nie wiem czy to nie za szybko na cieszenie się ale 12 października wyszły mi dwie kreseczki.
Mam 41 lat i jestem mamą dwóch nastolatków 15 i 16 lat jesteśmy z partnerem od ponad 2 lat razem i doszliśmy do wniosku, że fajnie by było mieć wspólne dziecko więc wyjęłam mirenę i mamy to
Ja też lubie sobie czasem pogrzebać w lumpie, bo można tam znaleźć niezłe perełki , ubrania dobrych marek, fajne gatunkowo, nieoklepane i za grosze Myślę, że to dobra terapia na poprawienie humoru, szczególnie jeśli uda się tanio znaleźć jakieś cudoStraszne draństwo :/ ale Dlatego wole nasze polskie lumpeksy. w tym szukanie tkanin szlachetnych, ciekawych pintów.
A nie lubisz w lumpeksy? ja właśnie złapałam jakiegoś PMSa i chodze taka wkurwiona ze muszę wyjść na terapie do lumpa stary sobie wziął nadgodzinki i zadowolony w gabinecie ogląda YouTube, na szczęście babcia wzięła młoda do Kopernika uff
Ale…
Pomijając temat: nie miałam pms jakieś dobre 10 mcy, a chyba to gowno powróciło bo ten ból piersi 2 dni temu, dzisiaj jestem wręcz wściekło-płaczliwa.
No tak mi pięknie było bez tego, a dzisiaj znowu mnie rozsadza
Link do: Pink Test ciążowy strumieniowy super czuły zestaw 10 sztukDziewczyny, czy polecacie jakieś wielopaki strumieniowe na Allegro, np. te cienkie paseczki do sikania ciążowe? Za dużo kasy mi idzie na apteczne i rossmannowe, a ostatnio wszędzie mają u mnie płytkowe i od 20.
Gratuluję , ale malinowa aż ta Twoja krechaU mnie dziś 35 dc i wyraźna kreska! Tak czułam, ale bałam się rozczarowania. Młody obudził się o 3 i do 5/6 nie mogłam z nerwów zasnąć To co mnie naprowadziło, to ładna skóra i pod koniec cyklu dobry humor. Ostatnie cykle pod koniec to było dla mnie wręcz załamanie nerwowe, płacz, a teraz nic
A nie mogą być np. Pinki 10ml/U? Kupiłam na allegro kilka dni temu 10-pak za 40 złotych Prawie połowę tańsze niż w RossmannieDziewczyny, czy polecacie jakieś wielopaki strumieniowe na Allegro, np. te cienkie paseczki do sikania ciążowe? Za dużo kasy mi idzie na apteczne i rossmannowe, a ostatnio wszędzie mają u mnie płytkowe i od 20.
Też to widziałam ale ja się przyzwyczaiłam przez profil lek.ziora na początku był niesmak, a teraz oglądam z fascynacją. Nie żeby była jakaś odklejona, mnie poprostu dużo rzeczy ciekawie. Poza tym jestem bardzo empatycznym człowiekiem i miesiąca dochodziłam do siebie po potrąceniu psa, więc wiedzieć że nie mam jakiś niepożądanych zapędów.Oglądałam kiedyś jak rozcinał ogromnego guza z brązową maziowatà zawartością i do dziś nie mogę dojść do siebie
Link do: Pink Test ciążowy strumieniowy super czuły zestaw 10 sztuk
Ja stąd kupiłam 10szt pinków 10czulosc
To te Pinki z niebieskim paskiem strumieniowe są OK? Bo jest ich kilka i niektóre pisałyście, że słabo się wybarwiają i zawsze jak jestem w Rossmannie to nie pamiętam których nie kupowaćA nie mogą być np. Pinki 10ml/U? Kupiłam na allegro kilka dni temu 10-pak za 40 złotych Prawie połowę tańsze niż w Rossmannie