reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Ja od zawsze dużo testowałam 🤣 Z tą różnicą, że dopiero od niedawna robię owulaki i generalnie śledzę cykl ;) Teraz po prostu wiem kiedy najlepiej. Ale po moich przejściach z CP zawsze wolę 3 razy sprawdzić niż później nie zdążyć zareagować ;)
To u mnie był spontan prawie 3 lata jak widać nie skutkuje 🤷 nasz cel od początku było 3 dzieci, ale lajtowo podchodziliśmy do sprawy.

reklama
To u mnie był spontan prawie 3 lata jak widać nie skutkuje 🤷 nasz cel od początku było 3 dzieci, ale lajtowo podchodziliśmy do sprawy.
U mnie dwójka dzieci praktycznie z pierwszych cykli, ciąże książkowe, a teraz już od ponad roku starania o trzecie. 3 ciąże w tym czasie już za mną i wszystkie nieudane. Dziwna ta natura, ale co poradzimy 🤷‍♀️🤷‍♀️

Nieźle z tymi testami ciążowymi pozytywnymi podczas owu 😯 Z ciekawości sprawdziłam (wczoraj pik) ale negatyw.
Dziś wieczorem lub w nocy owu-oby armia ze wczoraj dała radę 😆 bo stary ostatnio coś zmęczony z pracy wraca, że nawet czarna maca nie daje rady😂
Co do starań to o 1wsze dziecko starałam się rok o drugie 2cykle i mam za sobą 6strat

Kilka chwil mnie nie było a tu takie wydarzenia 🙈🙈🙈 laski, gratuluje i trzymam kciuki 🤞🤞🤞

Jestem 5-6 (bliżej 5) dpo

jako najmniej słowna osoba na forum:
- miałam kupić 2 testy- zamówiłam 20 🤣
- milalam je kupić nie szybciej jak w poniedziałek 16, a jutro będą w paczkomacie
- miały być facelle, a wybrałam testeo tym razem

Poza tym:
- czuje się super
- żadnych (chcianych) anomalii w organizmie, choć wiem ze na tym etapie to i tak za wczesnie :p

reklama
Kilka chwil mnie nie było a tu takie wydarzenia 🙈🙈🙈 laski, gratuluje i trzymam kciuki 🤞🤞🤞

Jestem 5-6 (bliżej 5) dpo

jako najmniej słowna osoba na forum:
- miałam kupić 2 testy- zamówiłam 20 🤣
- milalam je kupić nie szybciej jak w poniedziałek 16, a jutro będą w paczkomacie
- miały być facelle, a wybrałam testeo tym razem

Poza tym:
- czuje się super
- żadnych (chcianych) anomalii w organizmie, choć wiem ze na tym etapie to i tak za wczesnie :p
Chyba też dzisiaj zamówię większą ilość w necie bo wczorja kupowałam pinki w rossmannie i zapłaciłam kupę kasy 🙈🙈

Do góry