reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

U nas też plany były na trójkę. Pierwsze poszło szybciutko, 5 lat i jest😁. Pamiętam, że jak poszłam na USG to doktor powiedziała, że była szansa na bliźniaki.
Teraz staramy się o drugie, czas nagli bo młodsi nie jesteśmy.
U mnie przy pierwszym też był drugi pęcherzyk. A teraz same pojedyncze.... jak mnie przyciśnie to od kolejnego cyklu wezme Clo to może coś więcej będzie.

reklama
nie nie nie, proszę, nie idźmy w tę stronę 🙈 owulaki są do wykrywania piku lh, ciążowe do wykrywania ciąży, nie idźmy w niepoparte dowodami naukowymi twierdzenia 😅
Oczywiście, że każdy ma swoje przeznaczenie ale jeśli ciążowy potrafi wyjść w trakcie owu i owulacyjny w trakcie ciąży to cóż 🤷 znak, że test to tylko test

Bliźnięta... moje marzenie ale chyba niedospelnienia naturalnie, bo nie mam żadnych predyspozycji. Co monitoring to jeden pęcherzyk. Plemniory też chyba uprzejme i przepuszczają się w drzwiach do jajka :D
Odczuwam zawsze uderzenie gorąca i przyspieszone bicie serca, gdy czytam, że im dojrzalsza matka, tym wieksze szanse na bliźnięta - jedno dzieciątko tak ale bliźnięta tylko NIE to 😆😁🤯

Odczuwam zawsze uderzenie gorąca i przyspieszone bicie serca, gdy czytam, że im dojrzalsza matka, tym wieksze szanse na bliźnięta - jedno dzieciątko tak ale bliźnięta tylko NIE to 😆😁🤯
Oj tam 😁 mi cioteczka mówiła, że bliźniaki to jej się same wychowywały 😂 w sumie ma 12 dzieci w tym 2x bliźniaki, to może wie co mówiła 🙈

Trzymaj kciuki by się powiodło 😊🤞 ja sobie dałam czas do 35 roku życia, zostało mi nie całe 6 lat. Z tym że już nie marzę o 3, chce poprostu drugie dziecko i jeśli by się udało, to mogę na drugim zakończy.
Ja ten sam rocznik i powoli do 35 już sobie daje czas ale na pierwsze 😂 wcześniej liczyłam, żeby do 30 już jedno było

Oj tam 😁 mi cioteczka mówiła, że bliźniaki to jej się same wychowywały 😂 w sumie ma 12 dzieci w tym 2x bliźniaki, to może wie co mówiła 🙈
ale tłok 🙈 ja bym bliźniakami tez nie pogardziła, ale głównie z racji tego ze póki co ciężko chociaż jedno zrobić a chciałabym mieć dwójkę conajmniej. Więc jakby się udało za jednym zamachem to presja by się zmniejszyła 😅

reklama
Oj ja tez bym nie chciała :D ledwo ta pierwsza ogarnialam. To tutaj nie wiem, postarzalabym się chyba w rok o 10 lat XD

Znaczy jakby było to by było, ale domyślam się jaki to „koszt” psychiczny i fizyczny dla rodziców 🙈

Do góry