reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

U nas też plany były na trójkę. Pierwsze poszło szybciutko, 5 lat i jest😁. Pamiętam, że jak poszłam na USG to doktor powiedziała, że była szansa na bliźniaki.
Teraz staramy się o drugie, czas nagli bo młodsi nie jesteśmy.
U mnie przy pierwszym też był drugi pęcherzyk. A teraz same pojedyncze.... jak mnie przyciśnie to od kolejnego cyklu wezme Clo to może coś więcej będzie.

reklama
nie nie nie, proszę, nie idźmy w tę stronę 🙈 owulaki są do wykrywania piku lh, ciążowe do wykrywania ciąży, nie idźmy w niepoparte dowodami naukowymi twierdzenia 😅
Oczywiście, że każdy ma swoje przeznaczenie ale jeśli ciążowy potrafi wyjść w trakcie owu i owulacyjny w trakcie ciąży to cóż 🤷 znak, że test to tylko test

Bliźnięta... moje marzenie ale chyba niedospelnienia naturalnie, bo nie mam żadnych predyspozycji. Co monitoring to jeden pęcherzyk. Plemniory też chyba uprzejme i przepuszczają się w drzwiach do jajka :D
Odczuwam zawsze uderzenie gorąca i przyspieszone bicie serca, gdy czytam, że im dojrzalsza matka, tym wieksze szanse na bliźnięta - jedno dzieciątko tak ale bliźnięta tylko NIE to 😆😁🤯

Odczuwam zawsze uderzenie gorąca i przyspieszone bicie serca, gdy czytam, że im dojrzalsza matka, tym wieksze szanse na bliźnięta - jedno dzieciątko tak ale bliźnięta tylko NIE to 😆😁🤯
Oj tam 😁 mi cioteczka mówiła, że bliźniaki to jej się same wychowywały 😂 w sumie ma 12 dzieci w tym 2x bliźniaki, to może wie co mówiła 🙈

Trzymaj kciuki by się powiodło 😊🤞 ja sobie dałam czas do 35 roku życia, zostało mi nie całe 6 lat. Z tym że już nie marzę o 3, chce poprostu drugie dziecko i jeśli by się udało, to mogę na drugim zakończy.
Ja ten sam rocznik i powoli do 35 już sobie daje czas ale na pierwsze 😂 wcześniej liczyłam, żeby do 30 już jedno było

Oj tam 😁 mi cioteczka mówiła, że bliźniaki to jej się same wychowywały 😂 w sumie ma 12 dzieci w tym 2x bliźniaki, to może wie co mówiła 🙈
ale tłok 🙈 ja bym bliźniakami tez nie pogardziła, ale głównie z racji tego ze póki co ciężko chociaż jedno zrobić a chciałabym mieć dwójkę conajmniej. Więc jakby się udało za jednym zamachem to presja by się zmniejszyła 😅

reklama
Oj ja tez bym nie chciała :D ledwo ta pierwsza ogarnialam. To tutaj nie wiem, postarzalabym się chyba w rok o 10 lat XD

Znaczy jakby było to by było, ale domyślam się jaki to „koszt” psychiczny i fizyczny dla rodziców 🙈

Do góry