reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
To u mnie był spontan prawie 3 lata jak widać nie skutkuje 🤷 nasz cel od początku było 3 dzieci, ale lajtowo podchodziliśmy do sprawy.
Ja też chciałam 3 ale już przy drugim mamy obsuwę... mąż po 40 nie chce już robić dzieciaczków a dużo nam nie brakuje (jemu oczywiście bliżej niż mi) ;) obawiam się że nici z moich marzeń, chociaż jeszcze mam nadzieję. Jak szybciutko nam to drugie pyknie (szybciutko czytaj przed rokiem starań) to może się uda :)

Ja też chciałam 3 ale już przy drugim mamy obsuwę... mąż po 40 nie chce już robić dzieciaczków a dużo nam nie brakuje (jemu oczywiście bliżej niż mi) ;) obawiam się że nici z moich marzeń, chociaż jeszcze mam nadzieję. Jak szybciutko nam to drugie pyknie (szybciutko czytaj przed rokiem starań) to może się uda :)
Tez marzyłam o 3. Ale pierwsza corka wymagająca bardzo :D wiec po 2 zamykam interes 🤣 No chyba ze w tych naszych staraniach o drugie wyjdą bliźnięta :p a bądź co bądź mam predyspozycje.
Corka tak btw z 1 cs. A tu drugi idzie, pewnie te starania naucza mnie trochę pokory ze nie wszystko można zaplanować idealnie :p ech

Tez marzyłam o 3. Ale pierwsza corka wymagająca bardzo :D wiec po 2 zamykam interes 🤣 No chyba ze w tych naszych staraniach o drugie wyjdą bliźnięta :p a bądź co bądź mam predyspozycje.
Corka tak btw z 1 cs. A tu drugi idzie, pewnie te starania naucza mnie trochę pokory ze nie wszystko można zaplanować idealnie :p ech
Bliźnięta... moje marzenie ale chyba niedospelnienia naturalnie, bo nie mam żadnych predyspozycji. Co monitoring to jeden pęcherzyk. Plemniory też chyba uprzejme i przepuszczają się w drzwiach do jajka :D

Trzymaj kciuki by się powiodło 😊🤞 ja sobie dałam czas do 35 roku życia, zostało mi nie całe 6 lat. Z tym że już nie marzę o 3, chce poprostu drugie dziecko i jeśli by się udało, to mogę na drugim zakończy.

U nas też plany były na trójkę. Pierwsze poszło szybciutko, 5 lat i jest😁. Pamiętam, że jak poszłam na USG to doktor powiedziała, że była szansa na bliźniaki.
Teraz staramy się o drugie, czas nagli bo młodsi nie jesteśmy.

Bliźnięta... moje marzenie ale chyba niedospelnienia naturalnie, bo nie mam żadnych predyspozycji. Co monitoring to jeden pęcherzyk. Plemniory też chyba uprzejme i przepuszczają się w drzwiach do jajka :D
Ja pamiętam jak w poprzedniej ciąży lekarka powiedziała, że poza maleńkim zarodkiem jest "coś jeszcze, ale jest za małe i nie widzi co to jest" i byłam przerażona wizją dwójki 😂😂 Aczkolwiek cieszyłabym się oczywiście tak samo jak z jednego :) U nas niby też predyspozycji nie ma, ale podobno im dłużej trwają starania, tym bardziej stymulowane, tym większa jest szansa na bliźniaki ;)

reklama
Do góry