reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

One już mnie nieźle w poprzednim cyklu naoszukiwały, dlatego też poleciałam po inny 😅

Mam nadzieję, że jutro rano wszystko się wyjaśni :)
Niestety one dość często się mylą. Jestem ciekawa wyjaśnienia Twojej sytuacji, także śmiało sikaj jutro i gdyby coś było to warto potwierdzić betą. :)

reklama
Hej dziewczyny nie pisałam parę dni, bo dzieci trochę się pochorowały w tym zaraziły mnie ale mam się już dobrze. Starego nic nie rusza-on miał 2x covid i więcej nie pamiętam, żeby był chory 🤷🏼‍♀️ serio nie wiem jak on robi 🤷🏼‍♀️

Gratuluję dziewczyny pięknych kresek i pozytywnych bet 😊 Cieszę się, że mamy już jakieś pozytywne testy na wątku i oby było więcej 😁

Myszko bardzo współczuję Ci straty-aż za dobrze wiem, jak to boli😒Mam nadzieję że uda się za kolejnym razem.

Kitsune No to szok, że 2 różne testy wyszły pozytywne po okresie 🤔 chyba bym nie zasnęła do rana już 😆 Trzymam kciuki za pozytywne zakończenie 😊

Mi doszły na tabletki te pojemniki, więc już się nie pogubię w braniu supli/leków. Muszę jedynie pamiętać o saszetce ovusitol😁
Dziś miałam pozytywne testy, więc po działaliśmy ale jutro powtórzymy, bo owulka pewnie dopiero wieczorem będzie.Zakupilam już olej z wiesiołka na następny cykl choć ten się jeszcze nie skończył 😆😆😆
Mam nadzieję, że teraz dam radę więcej pisać. Dobrej nocy wszystkim 😌
To moje testy z wczoraj i dziś :)

Załączniki

• IMG_20231010_160210.jpg
    IMG_20231010_160210.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 86
@AnnMar88 a jak relacje z mężem? Przeszlo mu trochę?
Dziękuję że pytasz, tak już jest ok. Rano nawet po tej wymianie zdań bylo dobrze. Przez te lata wypracowaliśmy system niegniewania się dłużej niż parę godzin ( w moim przypadku) lub minut (Ł).
Dzisiaj 7 dni po ovi, jeszcze ze 3 dni i wyciągam arsenał pinków :D Jak jednak zajdę bez spowiedzi to będzie dziecko bezbożnika :D

Nasikane ;) Przy czym radzę uważać, na facelle praktycznie od razu wyszła fabryczna. Baaardzo delikatnie to widać na zdjęciu
Testy są mega dziwneee... czy Ty aktualnie nie masz teraz owulacji? Bo mi w dniu owulacji właśnie hcg wychodzi pozytywny i nie wiem z czego to wynika (tak dla siebie sprawdzałam ze 3 razy, a pierwszy raz przez właśnie porąbany cykl). Albo faktycznie biochem

Załączniki

• 20230921_063643.jpg
    20230921_063643.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 102
  • Screenshot_20231011_085446_Chrome.jpg
    Screenshot_20231011_085446_Chrome.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry