reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Ja od zawsze dużo testowałam 🤣 Z tą różnicą, że dopiero od niedawna robię owulaki i generalnie śledzę cykl ;) Teraz po prostu wiem kiedy najlepiej. Ale po moich przejściach z CP zawsze wolę 3 razy sprawdzić niż później nie zdążyć zareagować ;)
To u mnie był spontan prawie 3 lata jak widać nie skutkuje 🤷 nasz cel od początku było 3 dzieci, ale lajtowo podchodziliśmy do sprawy.

reklama
To u mnie był spontan prawie 3 lata jak widać nie skutkuje 🤷 nasz cel od początku było 3 dzieci, ale lajtowo podchodziliśmy do sprawy.
U mnie dwójka dzieci praktycznie z pierwszych cykli, ciąże książkowe, a teraz już od ponad roku starania o trzecie. 3 ciąże w tym czasie już za mną i wszystkie nieudane. Dziwna ta natura, ale co poradzimy 🤷‍♀️🤷‍♀️

Nieźle z tymi testami ciążowymi pozytywnymi podczas owu 😯 Z ciekawości sprawdziłam (wczoraj pik) ale negatyw.
Dziś wieczorem lub w nocy owu-oby armia ze wczoraj dała radę 😆 bo stary ostatnio coś zmęczony z pracy wraca, że nawet czarna maca nie daje rady😂
Co do starań to o 1wsze dziecko starałam się rok o drugie 2cykle i mam za sobą 6strat

Kilka chwil mnie nie było a tu takie wydarzenia 🙈🙈🙈 laski, gratuluje i trzymam kciuki 🤞🤞🤞

Jestem 5-6 (bliżej 5) dpo

jako najmniej słowna osoba na forum:
- miałam kupić 2 testy- zamówiłam 20 🤣
- milalam je kupić nie szybciej jak w poniedziałek 16, a jutro będą w paczkomacie
- miały być facelle, a wybrałam testeo tym razem

Poza tym:
- czuje się super
- żadnych (chcianych) anomalii w organizmie, choć wiem ze na tym etapie to i tak za wczesnie :p

reklama
Kilka chwil mnie nie było a tu takie wydarzenia 🙈🙈🙈 laski, gratuluje i trzymam kciuki 🤞🤞🤞

Jestem 5-6 (bliżej 5) dpo

jako najmniej słowna osoba na forum:
- miałam kupić 2 testy- zamówiłam 20 🤣
- milalam je kupić nie szybciej jak w poniedziałek 16, a jutro będą w paczkomacie
- miały być facelle, a wybrałam testeo tym razem

Poza tym:
- czuje się super
- żadnych (chcianych) anomalii w organizmie, choć wiem ze na tym etapie to i tak za wczesnie :p
Chyba też dzisiaj zamówię większą ilość w necie bo wczorja kupowałam pinki w rossmannie i zapłaciłam kupę kasy 🙈🙈

Do góry