reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Daj znać jak tam na wizycie będzie🙂
Dam jak tylko uda mi się umówić 🙈 Jak byłam w sprawie niepłodności na pierwszej wizycie w październiku 2021, to mi rzuciła "z tego pęcherzyka musi być ciąża. I była 🤷 także nawet nie wiem jak ona właściwie podchodzi do problemów. Zobaczymy, najwyżej trochę będę latać po lekarzach 🙈

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam test już dziś 5dpt. Moim zdaniem leciutko coś przebija, jutro powtórzę rano.

Załączniki

• 20231009_074503.jpg
    20231009_074503.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 210
reklama
Ta staraczkowa głowa to dziwne zjawisko 🥴 w pierwszej ciąży często cierpiałam na bezsenność. Teraz od trzech dni usypiam koło 23, budzę się o 4 ... i już w głowie mam, że na bank się udało 🙈 ehhh, człowiek to jednak głupiutki jest, ale jak tu nie żyć nadzieją? 😉😅
Nie chce odbierać Ci jej, ale ja tez dziś fatalnie spałam a jestem w 4 dn cyklu🤪

Do góry