Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Będzie na pewno powtórka, na 8 robionych 1 mnie oszukał kiedyś już.Mnie te testy dwa razy oszukały , zrób innej firmy, ale trzymam mocno kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie na pewno powtórka, na 8 robionych 1 mnie oszukał kiedyś już.Mnie te testy dwa razy oszukały , zrób innej firmy, ale trzymam mocno kciuki!
Ja już mam napalone w żeliwnym kominku i grzeje pośladkiCześć w ten zimny poranek, u nas 3°...
![]()
Jak dla mnie to tam całkiem ładna kreskaNie wytrzymałam i zrobiłam test już dziś 5dpt. Moim zdaniem leciutko coś przebija, jutro powtórzę rano.
Chyba, że to dzieci szatanaJa też tak myślę, że to słabszy dzień. Wcześniej nie wykazywał takich mocnych ukierunkowań... jeśli by faktycznie coś w tym było to cała szeroko pojęta "patologia" nigdy by nie miała dzieci...
Jaka miła wiadomość, mimo, że poniedziałekNie wytrzymałam i zrobiłam test już dziś 5dpt. Moim zdaniem leciutko coś przebija, jutro powtórzę rano.
Miałam takaNie wytrzymałam i zrobiłam test już dziś 5dpt. Moim zdaniem leciutko coś przebija, jutro powtórzę rano.
współczuję, miałam w tym roku kilka razy gradówki... nie martw się, bedzie lepiejJa jestem chwilowo przybita bo nie dość że walczę z pęcherzem to jeszcze zrobił mi się jęczmień na oku, wysypało mnie na twarzy a okresu jak nie było tak nie ma …. Chciałabym, żeby się pojawił bo kurcze kolejny cykl kolejna szansa a stoję w miejscuwgl nie czuje się na okres a to już 3 dzień spóźnienia testy białe więc ciąże wykluczam . Boje się, że to ten jeden cykl na x który bd trwał 30 pare dni
bardzo rzadko się takie u mnie pojawiają bo raz na rok lub półtorej a tak cykle 26-27 dni . Masaaakra
Super, widaćNie wytrzymałam i zrobiłam test już dziś 5dpt. Moim zdaniem leciutko coś przebija, jutro powtórzę ranrano
współczuję, miałam w tym roku kilka razy gradówki... nie martw się, bedzie lepiej
Super, widać
Dziewczyny wiem ze nie na temat, ale miałyście kiedyś skaknie powieki, drzenie oka? Ja to miewałam i przechodziło a teraz mam juz kilka tyg, biore magnez juz z miesiąc ale nie przechodzi. Był moment że już myslałam że przeszlo, ale chwilowo się tylko zmniejszyło. Jeszcze czasami w innych mieśniach czuje mimowolne drgania. W necie juz się naczytałam ze to mogą być poważne choroby neurologiczne i moja natura panikary już świruje i mysle czy isc do internisty czy jakiegoś specjalisty od razu