reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Słuchajcie, dzisiaj rano Stary mnie zabił tekstem... my ogólnie jesteśmy wierzący, chodzimy do Kościoła itd. Ja może mniej widzę Boga na każdym kroku (tłumaczenie, że Bóg tak chciał w temacie chorób, wypadków, zajścia w ciążę) niż mój Ł. Tak mu się trochę odmieniło w tą stronę po 35 roku życia. Dzisiaj mi mówi, że nie zaszliśmy jeszcze w ciążę bo mam nieczyste sumienie, ja oczy w słup o co chodzi... a on do mnie mówi, że nie chodzę do spowiedzi co miesiąc jak powinnam i to dlatego. No chu mnie strzelił...
Wg mnie to co Ci powiedział jest niedorzeczne.
Jakby mało było wokół przykładów na to, że problemy z zajściem w ciąże nie są kwestią sumienia. To się może zdarzyć każdemu, obojętnie czy chodzi do spowiedzi co tydzień, miesiąc, raz na pół roku czy wcale, niezależnie od Tego jaki stosunek ma do innych ludzi, czy jest miły, uczynny, współczujący, pomocny, czy odwrotnie. A do spowiedzi każdy wierzący powinien chodzić wtedy, kiedy czuje potrzebę wewnętrznie.
Ehh mam nadzieje, że mąż miał po prostu słabszy dzień i w głębi duszy tak nie myśli .

reklama
Chciałam się Was podpytac o badanie progesteronu jak już się ujrzy te magiczne dwie kreski na teście.
Normalnie z samego rana można zrobić to badanie? Są jakieś zalecenia specjalne? 😊

reklama
Ta staraczkowa głowa to dziwne zjawisko 🥴 w pierwszej ciąży często cierpiałam na bezsenność. Teraz od trzech dni usypiam koło 23, budzę się o 4 ... i już w głowie mam, że na bank się udało 🙈 ehhh, człowiek to jednak głupiutki jest, ale jak tu nie żyć nadzieją? 😉😅

Do góry