Bolilol
Fanka BB :)
Wcale nie tak leciutko kochanaNie wytrzymałam i zrobiłam test już dziś 5dpt. Moim zdaniem leciutko coś przebija, jutro powtórzę rano.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wcale nie tak leciutko kochanaNie wytrzymałam i zrobiłam test już dziś 5dpt. Moim zdaniem leciutko coś przebija, jutro powtórzę rano.
To nie jest leciutko to cieniutka kreseczkaNie wytrzymałam i zrobiłam test już dziś 5dpt. Moim zdaniem leciutko coś przebija, jutro powtórzę rano.
Mi też niestety przydarzył się ten test fałszywie negatywny. Ale wierzę, że twój wieczorny będzie jeszcze mocniejszy.Mam nadzieję, że jutro nie zniknie na tym teście raz zdarzyło mi sie miec fajkowa kreskę, jutro powtórzę dla pewności
Ja też tak myślę, że to słabszy dzień. Wcześniej nie wykazywał takich mocnych ukierunkowań... jeśli by faktycznie coś w tym było to cała szeroko pojęta "patologia" nigdy by nie miała dzieci...Wg mnie to co Ci powiedział jest niedorzeczne.
Jakby mało było wokół przykładów na to, że problemy z zajściem w ciąże nie są kwestią sumienia. To się może zdarzyć każdemu, obojętnie czy chodzi do spowiedzi co tydzień, miesiąc, raz na pół roku czy wcale, niezależnie od Tego jaki stosunek ma do innych ludzi, czy jest miły, uczynny, współczujący, pomocny, czy odwrotnie. A do spowiedzi każdy wierzący powinien chodzić wtedy, kiedy czuje potrzebę wewnętrznie.
Ehh mam nadzieje, że mąż miał po prostu słabszy dzień i w głębi duszy tak nie myśli .
Wiec udam, ze tego nie czytałam ale halo, u mnie to już trzeci dzień z rzędu dzisiaj 17dcNie chce odbierać Ci jej, ale ja tez dziś fatalnie spałam a jestem w 4 dn cyklu
ale jak toWspominałyście że u Was zimno. No to u mnie od 10min pada śnieg
A jakiej firmy to jest test?Mnie te testy dwa razy oszukały , zrób innej firmy, ale trzymam mocno kciuki!
To te nasze niespełna 900m.n.p.m miałam maliny zbierać i powoli wykopywać kwiaty żeby mi nie zmarzły. Mam nadzieję, że chociaż mrozu nie będzie.ale jak to
TesteoA jakiej firmy to jest test?