wrobelmm
Fanka BB :)
Współczuje ogromnie Wyglada jakby Twój organizm reagował migreną na wszystkie większe zmiany hormonalne. Możesz teraz brać jakieś leki, które Ci pomagają?U mnie niestety dalej migrena. Dzisiaj mijają trzy tygodnie z bólem, myślałam, że to przez anty i wprowadzenie w menopauzę i liczyłam na to, że minie jak zacznę stymulację, ale niestety wczoraj drugi dzień zastrzyków (nie jestem do tego stworzona ), a dzisiaj od rana umieranko i rzyganko, na szczęście coś teraz przechodzi.
Pil ktoś sok z kiszonego buraka? Siedzę nad zamknietą butelką i probuję sama siebie przekonać do otwarcia jej i wypicia. Czego mam się spodziewać? Pić z zatkanym nosem?
Co do zastrzyków, to ja przez pierwsze dni musiałam się chować w sypialni gdzie w spokoju i skupieniu je sobie aplikowałam, a później zdarzyło mi się nawet robić zastrzyk siedząc za kierownicą auta stojącego przed zamkniętymi rogatkami na przejeździe kolejowym
Sok z kiszonego buraka - dla mnie spoko, najlepiej żeby był dobrze schłodzony, ale ja bardzo lubię większość zakwasów Mój mąż reaguje na takie smaki zupełnie inaczej