reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Kiedy macie po Ovi się przytulać?
Moja oo zivafert każe ki dwa dni przed w trakcie i dzień po
Jak biorę ovi popołudniu to w ten sam dzień wieczorem, w następny wieczorem i później za 2 dni jeszcze raz na dobitkę :) my przed raczej rekreacyjnie i na wypadek gdybym jakimś cudem nie trafiła z ovi (owu by była szybciej).

reklama
Dzień dobry. Jak to mówią środa minie...tydzień zginie 😊

Przesyłam update testowy i chyba lecę na betę dziś
Ale super krecha - gratuluję 😃
Dzień dobry ☺️ jaką miałam ciężka noc, to głowa mała (i do tego boląca z niewyspania). Poszłam spać chwilę przed 11 i do 1:34 zamiast normalnie spać, co chwilę się budziłam bo wydawało mi się że moja konstrukcja odstraszająca dzięcioła leci i obija całą ekewacje. W końcu nie wytrzymałam, ubrałam się i poszłam sprawdzić. Na szczęście stała (nadal jest w całości) i mogłam spać już normalnie. Nie potrwało to jednak długo. Chwilę po 3 się obudziłam i nie mogłam zasnąć do 4 bo było mi za ciepło (tu muszę zaznaczyć, że nie zasne bez okrycia). No, a teraz czas już wstawać i brać się do życia - coś czuję że bez drzemki się nie obejdzie.
Dobrego dnia Wam życzę ☺️ i sobie też pomimo niewyspania 😉
Współczuję - takie nocki są najgorsze😒 ja po takich zarwanych nockach to z 3kawy muszę wypić a wiadomo przy staraniach lepiej za dużo kawy nie pić ale ja uzależniona i 2 zawsze wpadną 🙈

Ale super krecha - gratuluję 😃

Współczuję - takie nocki są najgorsze😒 ja po takich zarwanych nockach to z 3kawy muszę wypić a wiadomo przy staraniach lepiej za dużo kawy nie pić ale ja uzależniona i 2 zawsze wpadną 🙈
To ja kawy nie pije 🙈 ale jest trochę lepiej po rześkim spacerze. Kurcze ale jest u nas zimno 😬

Dzień dobry ☺️ jaką miałam ciężka noc, to głowa mała (i do tego boląca z niewyspania). Poszłam spać chwilę przed 11 i do 1:34 zamiast normalnie spać, co chwilę się budziłam bo wydawało mi się że moja konstrukcja odstraszająca dzięcioła leci i obija całą ekewacje. W końcu nie wytrzymałam, ubrałam się i poszłam sprawdzić. Na szczęście stała (nadal jest w całości) i mogłam spać już normalnie. Nie potrwało to jednak długo. Chwilę po 3 się obudziłam i nie mogłam zasnąć do 4 bo było mi za ciepło (tu muszę zaznaczyć, że nie zasne bez okrycia). No, a teraz czas już wstawać i brać się do życia - coś czuję że bez drzemki się nie obejdzie.
Łącze się z z Tobą w niewyspaniu. U mnie powodem była burza z bardzo silnymi podmuchami wiatru i spowodowana nią panika naszej suczki - jak nie szczekanie, to szukanie „bezpiecznego” miejsca. Skończyło się jak zwykle, czyli na tym, że udało mi się ja uspokoić w łazience na gorze i spala tam z włączonym radiem, który zagłuszał burze 🤷‍♀️ Niestety sama nie mogłam później zasnąć, a jak już mi się to udało, to po chwili się budziłam i tak do rana 🤦‍♀️
Miłego dnia i oby już dzisiaj nie wiało tak strasznie ☺️

Kochana, badzo współodczuwam z tym, co piszesz i jak się czujesz. My co prawda badanie nasienia dopiero w sobotę, ale tak jak pisałam wcześniej, ginekolog oglądał nasienie męża w moim śluzie pod mikroskopem i nie był zadowolony- plemniki owszem, są, ale jak to napisał w karcie- "nieruchome " 😔 jednak bardzo chcę wierzyć w to, co napisały Ci dziewczyny, nasienie przecież się może zmienić, trzeba się o to starać. Ta infekcja też jest realna... Daj koniecznie znać jak po wizycie. Mocno przytulam, choć sama jestem pełna obaw i rozumiem Cię ❤
Dziękuję Ci ❤️
Róbcie badania, ważne żeby wiedzieć na czym się stoi i działać żeby to poprawić.
Trzymam kciuki żeby u Was badania męża wyszły dobrze 🤞

Super że wszystko w normie, no i zobaczymy co powie na wizycie. Ja też go zamówiłam, ale jak na złość jeszcze nie przyszedł😆
Za to wczoraj przyszedł mi termometr owulacyjny i dzisiaj odnotowałam pierwszy pomiar😃
Mam nadzieję, że podołam z tym mierzeniem🙂 głowny problem u mnie, to będzie z niewstawaniem na siku w nocy.
To może nie pij przed snem?;)
Ja codziennie mam budzik na 6.00 , czasami jak zasnę to zapomnę jaki był wynik 🐵
Ja mam microlife i ten model naprawdę szybko mierzy, myślę że nie trwa to całej minuty, dlatego czasem myślę że te wyniki są zafałszowane.
Acz teraz jestem tuż przed faza o. I temp mam po 36.30, 36.33...
Oj..ja wczoraj dlugo nie mogłam spać bo pies, bo niby burza której ja nie słyszałam i widziałam- pies tak, chodził jęczał drapał żeby go wpuścić do sypialni.

Jeśli masz możliwość drzemki to pewnie ! To jest zdrowe.

reklama
Do góry