reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Dziewczyny, a czy któraś z Was badała kariotyp pary? Byliśmy z mężem wczoraj na tym badaniu i musieliśmy wypełnić tonę papierów, jakbyśmy o jakichś cudach mieli się dowiedzieć 😅 Teraz muszę min miesiąc na wyniki czekać. Ciekawa jestem, czy którejś z Was to badanie pomogło?

reklama
To może nie pij przed snem?;)
Ja codziennie mam budzik na 6.00 , czasami jak zasnę to zapomnę jaki był wynik 🐵
Ja mam microlife i ten model naprawdę szybko mierzy, myślę że nie trwa to całej minuty, dlatego czasem myślę że te wyniki są zafałszowane.
Acz teraz jestem tuż przed faza o. I temp mam po 36.30, 36.33...

Oj..ja wczoraj dlugo nie mogłam spać bo pies, bo niby burza której ja nie słyszałam i widziałam- pies tak, chodził jęczał drapał żeby go wpuścić do sypialni.

Jeśli masz możliwość drzemki to pewnie ! To jest zdrowe.
To jest trochę za szybkie mierzenie. Ja zanim go włączę to już jest na miejscu i się grzeje, nie jestem w stanie określić ile bo staram się nie ruszać i robię to "na oko" 😉

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a czy któraś z Was badała kariotyp pary? Byliśmy z mężem wczoraj na tym badaniu i musieliśmy wypełnić tonę papierów, jakbyśmy o jakichś cudach mieli się dowiedzieć 😅 Teraz muszę min miesiąc na wyniki czekać. Ciekawa jestem, czy którejś z Was to badanie pomogło?
My robiliśmy. Wynik tego badania pokazuje, czy macie prawidłowe kariotypy żeński/męski. Jeśli jest Ok, to daje spokój że ryzyko wad genetycznych, czy niepłodności na tym tle jest mniejsze :)

My robiliśmy przed ivf. Też mnie zaskoczyły te papiery 😅 te badania pokazują, czy kariotyp jest prawidłowy - jeżeli tak, to nie ma zwiększonego ryzyka chorób genetycznych u dzieci ;)

U mnie niestety dalej migrena. Dzisiaj mijają trzy tygodnie z bólem, myślałam, że to przez anty i wprowadzenie w menopauzę i liczyłam na to, że minie jak zacznę stymulację, ale niestety wczoraj drugi dzień zastrzyków (nie jestem do tego stworzona 🙈), a dzisiaj od rana umieranko i rzyganko, na szczęście coś teraz przechodzi.

Pil ktoś sok z kiszonego buraka? Siedzę nad zamknietą butelką i probuję sama siebie przekonać do otwarcia jej i wypicia. Czego mam się spodziewać? Pić z zatkanym nosem? 😂

U mnie niestety dalej migrena. Dzisiaj mijają trzy tygodnie z bólem, myślałam, że to przez anty i wprowadzenie w menopauzę i liczyłam na to, że minie jak zacznę stymulację, ale niestety wczoraj drugi dzień zastrzyków (nie jestem do tego stworzona 🙈), a dzisiaj od rana umieranko i rzyganko, na szczęście coś teraz przechodzi.

Pil ktoś sok z kiszonego buraka? Siedzę nad zamknietą butelką i probuję sama siebie przekonać do otwarcia jej i wypicia. Czego mam się spodziewać? Pić z zatkanym nosem? 😂
Ja tam uwielbiam. Go się albo kocha, albo nienawidzi 😁 zapach ma dla mnie przyjemny. Tylko muszę wspomnieć, że ja mam swojej roboty to dodaje sobie sporo czosnku. No i możesz sobie go doprawić jak coś 😉

Ja piłam i jest całkiem w porzo :) da się pić bez zatykania nosa :D

reklama
My robiliśmy. Wynik tego badania pokazuje, czy macie prawidłowe kariotypy żeński/męski. Jeśli jest Ok, to daje spokój że ryzyko wad genetycznych, czy niepłodności na tym tle jest mniejsze :)

My robiliśmy przed ivf. Też mnie zaskoczyły te papiery 😅 te badania pokazują, czy kariotyp jest prawidłowy - jeżeli tak, to nie ma zwiększonego ryzyka chorób genetycznych u dzieci ;)

Przez tę papierologię zaczęłam się stresować wynikami tego badania, a tu jeszcze cały miesiąc czekania o_O

Do góry