reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Dziewczyny, a czy któraś z Was badała kariotyp pary? Byliśmy z mężem wczoraj na tym badaniu i musieliśmy wypełnić tonę papierów, jakbyśmy o jakichś cudach mieli się dowiedzieć 😅 Teraz muszę min miesiąc na wyniki czekać. Ciekawa jestem, czy którejś z Was to badanie pomogło?

reklama
To może nie pij przed snem?;)
Ja codziennie mam budzik na 6.00 , czasami jak zasnę to zapomnę jaki był wynik 🐵
Ja mam microlife i ten model naprawdę szybko mierzy, myślę że nie trwa to całej minuty, dlatego czasem myślę że te wyniki są zafałszowane.
Acz teraz jestem tuż przed faza o. I temp mam po 36.30, 36.33...

Oj..ja wczoraj dlugo nie mogłam spać bo pies, bo niby burza której ja nie słyszałam i widziałam- pies tak, chodził jęczał drapał żeby go wpuścić do sypialni.

Jeśli masz możliwość drzemki to pewnie ! To jest zdrowe.
To jest trochę za szybkie mierzenie. Ja zanim go włączę to już jest na miejscu i się grzeje, nie jestem w stanie określić ile bo staram się nie ruszać i robię to "na oko" 😉

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a czy któraś z Was badała kariotyp pary? Byliśmy z mężem wczoraj na tym badaniu i musieliśmy wypełnić tonę papierów, jakbyśmy o jakichś cudach mieli się dowiedzieć 😅 Teraz muszę min miesiąc na wyniki czekać. Ciekawa jestem, czy którejś z Was to badanie pomogło?
My robiliśmy. Wynik tego badania pokazuje, czy macie prawidłowe kariotypy żeński/męski. Jeśli jest Ok, to daje spokój że ryzyko wad genetycznych, czy niepłodności na tym tle jest mniejsze :)

My robiliśmy przed ivf. Też mnie zaskoczyły te papiery 😅 te badania pokazują, czy kariotyp jest prawidłowy - jeżeli tak, to nie ma zwiększonego ryzyka chorób genetycznych u dzieci ;)

U mnie niestety dalej migrena. Dzisiaj mijają trzy tygodnie z bólem, myślałam, że to przez anty i wprowadzenie w menopauzę i liczyłam na to, że minie jak zacznę stymulację, ale niestety wczoraj drugi dzień zastrzyków (nie jestem do tego stworzona 🙈), a dzisiaj od rana umieranko i rzyganko, na szczęście coś teraz przechodzi.

Pil ktoś sok z kiszonego buraka? Siedzę nad zamknietą butelką i probuję sama siebie przekonać do otwarcia jej i wypicia. Czego mam się spodziewać? Pić z zatkanym nosem? 😂

U mnie niestety dalej migrena. Dzisiaj mijają trzy tygodnie z bólem, myślałam, że to przez anty i wprowadzenie w menopauzę i liczyłam na to, że minie jak zacznę stymulację, ale niestety wczoraj drugi dzień zastrzyków (nie jestem do tego stworzona 🙈), a dzisiaj od rana umieranko i rzyganko, na szczęście coś teraz przechodzi.

Pil ktoś sok z kiszonego buraka? Siedzę nad zamknietą butelką i probuję sama siebie przekonać do otwarcia jej i wypicia. Czego mam się spodziewać? Pić z zatkanym nosem? 😂
Ja tam uwielbiam. Go się albo kocha, albo nienawidzi 😁 zapach ma dla mnie przyjemny. Tylko muszę wspomnieć, że ja mam swojej roboty to dodaje sobie sporo czosnku. No i możesz sobie go doprawić jak coś 😉

Ja piłam i jest całkiem w porzo :) da się pić bez zatykania nosa :D

reklama
My robiliśmy. Wynik tego badania pokazuje, czy macie prawidłowe kariotypy żeński/męski. Jeśli jest Ok, to daje spokój że ryzyko wad genetycznych, czy niepłodności na tym tle jest mniejsze :)

My robiliśmy przed ivf. Też mnie zaskoczyły te papiery 😅 te badania pokazują, czy kariotyp jest prawidłowy - jeżeli tak, to nie ma zwiększonego ryzyka chorób genetycznych u dzieci ;)

Przez tę papierologię zaczęłam się stresować wynikami tego badania, a tu jeszcze cały miesiąc czekania o_O

Do góry