reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Dzień dobry, ja w nocy nie spałam bo mnie tak bolały piersi ale tak dziwnie w kierunku pachy, że myślałam że jajko zniosę 😓 a test robi sobie ze mnie żarty i jakąś cieniowidmo kreske daje. Ale jeszcze 5 dni do @ 🙈💩
koleżanko, tak się nie bawimy - widzisz cokolwiek na teście, to wrzucasz zdjęcie, tu urzęduje Komisja Kresek i Cieni i trzeba jej zapewnić robotę, żeby się nie obijała 😁 wyskakuj ze zdjęcia 😁

Szacun. Mnie o tej godzinie trzeba by siła z domu wyciągać 😅
Też tak kiedyś miałam. Pojawił się pieski i o 5:20 na spacer przed pracą, czy deszcz czy śnieg. I tak weszło w nawyk. Teraz chłop z nimi chodzi, jakoś tak się nauczył i mówi, że lepiej się czuję jak się rano z nimi przejdzie. Ja od roku sporadycznie z nimi o tej porze wychodzę. Czasem mi się uda go zostawiać z dzieckiem i iść rano 😁

Proszę szanowna komisji chociaż na zdjęciu widać jeszcze gorzej 😅🙈

Załączniki

• IMG_20231003_074439.jpg
    IMG_20231003_074439.jpg
    459,4 KB · Wyświetleń: 182
Proszę szanowna komisji chociaż na zdjęciu widać jeszcze gorzej 😅🙈
Ja tam widzę jakiś ślad i cień cienia, ale słabiutki, niemniej trzymam kciuki bo może po prostu za wcześnie na test!

A co do tematów dzieciowych... Ja też jak zobaczę post o dzieciach to automatycznie przeskoczę dalej. Wystarczy mi, że np moja przyjaciółka każdą rozmowę po 5 minutach sprowadza do opowieści o swoim dziecku. Ciężko mi się tego słucha i o tym myśli, skoro nie wiadomo kiedy i czy w ogóle mnie to czeka.

Dzień dobry na dwa dni przed @! Rozłożyło mnie! Mam gule w gardle, i ogólnie taka osłabiona jestem i nie mam pojęcia co wziąć. Od kilku dni biorę wit c w dawce 1000 , wit D (4000), wit z grupy B no i wiadomo mleko z miodem. Najchętniej łyka bym do tego czosnek ale mój żołądek tego nie zniesie. Co jeszcze naturalnego mogę wziąć? Kurcze jak by okres przyszedł to bym gripex wzięła a tak się trochę obawiam choć w tym cyklu nie liczę na cud!

reklama
Do góry