Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieeee. Nie nie nie. Ja tez mam różne draki ze swoją 3 latka, wiec Cię doskonale rozumiem. Rozumiem tez dziewczyny, które nie maja ochoty o tym czytać- po to stworzyły to miejsce. Ale jeśli masz ochotę to zapraszam Cię na priv :* chętnie wysłucham, może wymienimy się jakimiś tipamiW takim razie się pożegnam jeśli nie mogę mówić o swoich emocjach, które wpływają na starania Pozdrawiam
Ja miałam owulakow nie robić, ale taka jestem „słowna” ze zaczęłam 11 dc, cykle ostatnio 25 dniDziewczyny, się kończy więc powoli wracam do gry Od kiedy po okresie zaczynacie testować ovu?
Ja zamówiłam całą pakę owulaków to od razu po okresieDziewczyny, się kończy więc powoli wracam do gry Od kiedy po okresie zaczynacie testować ovu?
Chyba też od jutra już zacznę. Jeszcze mam pewnie z 60 sztukJa zamówiłam całą pakę owulaków to od razu po okresie
Trzeba wykorzystać żeby w przyszłym cyklu już nie były potrzebne xDChyba też od jutra już zacznę. Jeszcze mam pewnie z 60 sztuk
Dziewczyny, się kończy więc powoli wracam do gry Od kiedy po okresie zaczynacie testować ovu?
Ja miałam owulakow nie robić, ale taka jestem „słowna” ze zaczęłam 11 dc, cykle ostatnio 25 dni
Ja teraz pierwszy raz robie testy owu... ostatnio miałam krótki cykl 24 dni. Dziś mam 9 dc. Robiłam już 2, na obu była kreska tylko że jaśniejsza od kontrolnej. Ciekawe czy uda mi się wyłapać pik.