reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Dzień dobry we wtoreczek!
Ja dzisiaj wstałam jak na siebie w środku nocy, staram się trochę przestawić, żeby wcześniej kończyć pracę, bo już dzień coraz krótszy i ta szarówa popołudniu coraz szybciej - więc probuję oszukać system ;)

Miłego dnia :)
Też miałam plan, żeby od października zacząć wstawać max 6, ale jak narazie wychodzi z tego tyle, że się przebudzam i próbuje ponownie zasnąć 😅

A ja poszłam później spać i niestety też wcześnie pobudka, koty nie dały spać 😤 powodzenia dzisiaj w pracy 😊
Miałam kiedyś kota, który wchodził na samą górę regału, który miałam przy łóżku i czasem gdy się w nocy budziłam, widziałam tylko obserwujące mnie oczy, albo ni stąd ni zowąd skakał na mnie z tego regału 😅

Dzień dobry na dwa dni przed @! Rozłożyło mnie! Mam gule w gardle, i ogólnie taka osłabiona jestem i nie mam pojęcia co wziąć. Od kilku dni biorę wit c w dawce 1000 , wit D (4000), wit z grupy B no i wiadomo mleko z miodem. Najchętniej łyka bym do tego czosnek ale mój żołądek tego nie zniesie. Co jeszcze naturalnego mogę wziąć? Kurcze jak by okres przyszedł to bym gripex wzięła a tak się trochę obawiam choć w tym cyklu nie liczę na cud!
Polecam mleko z czosnkiem, miodem i masłem (brzmi okropnie, ale w smaku jest spoko). Możesz tez zrobić sobie płukanki do gardła np. z szałwi i soli albo z wody utlenionej z woda (łyżeczka wody na pol szklanki cieplej wody) - ja taka mieszankę wlewam również do atomizera i psikam nią na gardło i migdałki. Do tego herbata z miodem i sokiem z malin lub czarnej porzeczki albo aronii.

reklama
Ja to bym leciała odrazu na betę ale nie chcę za szybko się napalać. Rano powtórzę test (wieczorem pewnie też) i pójdę jeśli będzie kreska:)
Też widzę kreskę, po ostatniej mojej przygodzie z fałszywa krechą ja bym leciała dzisiaj na betę żeby bez potrzeby nie myśleć czy to fabryczna czy jednak faktycznie można się cieszyć. Nie wytrzymałabym :D

Do góry