MatkaWariatka37
Fanka BB :)
I ja widze a okulary noszęProszę szanowna komisji chociaż na zdjęciu widać jeszcze gorzej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja widze a okulary noszęProszę szanowna komisji chociaż na zdjęciu widać jeszcze gorzej
Ja to już bym do rana ze 3 testy zrobiłaJa to bym leciała odrazu na betę ale nie chcę za szybko się napalać. Rano powtórzę test (wieczorem pewnie też) i pójdę jeśli będzie kreska
no coś tu przebija oby to było toProszę szanowna komisji chociaż na zdjęciu widać jeszcze gorzej
Też miałam plan, żeby od października zacząć wstawać max 6, ale jak narazie wychodzi z tego tyle, że się przebudzam i próbuje ponownie zasnąćDzień dobry we wtoreczek!
Ja dzisiaj wstałam jak na siebie w środku nocy, staram się trochę przestawić, żeby wcześniej kończyć pracę, bo już dzień coraz krótszy i ta szarówa popołudniu coraz szybciej - więc probuję oszukać system
Miłego dnia
Uwielbiam las o poranku
Miałam kiedyś kota, który wchodził na samą górę regału, który miałam przy łóżku i czasem gdy się w nocy budziłam, widziałam tylko obserwujące mnie oczy, albo ni stąd ni zowąd skakał na mnie z tego regałuA ja poszłam później spać i niestety też wcześnie pobudka, koty nie dały spać powodzenia dzisiaj w pracy
Polecam mleko z czosnkiem, miodem i masłem (brzmi okropnie, ale w smaku jest spoko). Możesz tez zrobić sobie płukanki do gardła np. z szałwi i soli albo z wody utlenionej z woda (łyżeczka wody na pol szklanki cieplej wody) - ja taka mieszankę wlewam również do atomizera i psikam nią na gardło i migdałki. Do tego herbata z miodem i sokiem z malin lub czarnej porzeczki albo aronii.Dzień dobry na dwa dni przed @! Rozłożyło mnie! Mam gule w gardle, i ogólnie taka osłabiona jestem i nie mam pojęcia co wziąć. Od kilku dni biorę wit c w dawce 1000 , wit D (4000), wit z grupy B no i wiadomo mleko z miodem. Najchętniej łyka bym do tego czosnek ale mój żołądek tego nie zniesie. Co jeszcze naturalnego mogę wziąć? Kurcze jak by okres przyszedł to bym gripex wzięła a tak się trochę obawiam choć w tym cyklu nie liczę na cud!
Widzę i jaProszę szanowna komisji chociaż na zdjęciu widać jeszcze gorzej
Widać widaćProszę szanowna komisji chociaż na zdjęciu widać jeszcze gorzej
Też widzę kreskę, po ostatniej mojej przygodzie z fałszywa krechą ja bym leciała dzisiaj na betę żeby bez potrzeby nie myśleć czy to fabryczna czy jednak faktycznie można się cieszyć. Nie wytrzymałabymJa to bym leciała odrazu na betę ale nie chcę za szybko się napalać. Rano powtórzę test (wieczorem pewnie też) i pójdę jeśli będzie kreska