reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Wiesz, nie ma co skreślać zawodników naszych mężów/ partnerów 🙂 a bo to wiadomo, czy któryś tam się nie "przyczaił " za rogiem?

Chwile Cię nie było, ale np. Nasza koleżanka z kresek Ice41 zaszła niedawno w ciąże ( swoją drogą giga fajnie, bo daje nadzieje parom zmagającym się z czynnikiem męskim) , mieli słabe nasienie, okolo 5 tys. Plemnikow w calym ejakulacie, morfologie 0% prawidlowych plemnikow , dlatego uważam, że jak najbardziej trzeba myśleć pozytywnie😍
Wiem, czytałam i się bardzo dla niej ucieszyłam :) na wieczór zawsze was na szybko podczytywałam, tylko czasu nie miałam, by moc pisać :)
ide jeszcze na wrzesniowki, by oficjalne przyjść tu 1.10 :)

reklama
@anyżowe_love poproszę o wpisanie mnie na obsikiwanie patyków na 06.10. Czuję się kijowo na maksa, ale mam na zdjęciu, że zarodek w miejscu, no to prawie tak fajnie jakby był seks bez zabezpieczenia i testować trzeba 🤪 Te hormony mnie wykończą 🤦🏼‍♀️
Ej... ja wczoraj zjadłam 2 porcje frytek, co prawda swoich, ale do maczka nie miałam jak jechać 🤷

Ostatnia edycja:
Ja zerknęłam do swojego Flo i się przepisałam z testowaniem z 29 na 27, trochę przegiełam z tym terminem, bo to już wypadło jakieś 2- 3 dni po @ patrząc wg ostatnich cykli.

reklama
@anyżowe_love poproszę o wpisanie mnie na obsikiwanie patyków na 06.10. Czuję się kijowo na maksa, ale mam na zdjęciu, że zarodek w miejscu, no to prawie tak fajnie jakby był seks bez zabezpieczenia i testować trzeba 🤪 Te hormony mnie wykończą 🤦🏼‍♀️
No wredne są te nasze hormony, ale co zrobić.
Kciuki kciuki i jeszcze raz kciuki✊✊

Do góry