anyżowa
Fanka BB :)
No szkoda, ale fajnie , że jesteśJa poproszę na pauzę, jako że w tym cyklu starań nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No szkoda, ale fajnie , że jesteśJa poproszę na pauzę, jako że w tym cyklu starań nie było
Mam nadzieję, że sytuacja szybko się polepszyMnie proszę dać na ławeczkę w tym miesiącu.od miesiąca nie wiem co to sex,i w październiku też się nie dowiem,więc nawet starań nie będzie,za to same problemu,mąż nie dość że ręką nadal złamana to coś mi na zdrowiu upada,wczoraj wzywaliśmy pogotowie,a po kilku godzinach sama go na sor wywiozłam, także narazie nawet o staraniach nie myślę .a on tym bardziej...
Ale za was wszystkie trzymam mocno kciuki
Zdrowia dla męża.Mnie proszę dać na ławeczkę w tym miesiącu.od miesiąca nie wiem co to sex,i w październiku też się nie dowiem,więc nawet starań nie będzie,za to same problemu,mąż nie dość że ręką nadal złamana to coś mi na zdrowiu upada,wczoraj wzywaliśmy pogotowie,a po kilku godzinach sama go na sor wywiozłam, także narazie nawet o staraniach nie myślę .a on tym bardziej...
Ale za was wszystkie trzymam mocno kciuki
Kto wie, może następna owulacja będzie ciut szybciej to jeszcze zdążę na koniec miesiąca wysiusiać dwie kreskiNo szkoda, ale fajnie , że jesteś
No i takie podejście do sprawy to ja szanujęKto wie, może następna owulacja będzie ciut szybciej to jeszcze zdążę na koniec miesiąca wysiusiać dwie kreski