reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

W końcu dziś miałam dobry dzień☺️
Mój chłop mi się oświadczył🥹😍

A jutro idę do ginekologa odebrać wynik cytologii. Strasznie mi się nie chce, ale cóż zrobić. Mam nadzieję, że przy okazji zrobi mi usg.
O jaaaa😍
No to gratuluje serdecznie, pewnie jesteś cała w emocjach.🤩 Spodziewałaś się tego, czy byłaś total zaskoczona?
A co do ginekologa to go tam przyciśnij, żeby w kulki nie leciał z Tobą i niech robi usg.

reklama
U mnie jakieś turbo szybkie dni 😊 ale gdzieś pomiędzy życiem udaje mi się Was podczytywać.
Dzisiaj 14 dc i owulak rzeczywiście rano zaczal się wybarwiac :) choć jeszcze wczoraj bialutenki- zetrm moja pani dr dobrze obstawiła piątek, i myśle ze tak się wydarzy.

3 kluczowe noce przed nami :p

Udało mi się dzisiaj nie jechać do biura, zatem dzień będzie nieco spokojniejszy 🥰

Załączniki

• FA34B3DE-A31D-4FF3-951A-61EEDC7EF5DE.jpeg
    FA34B3DE-A31D-4FF3-951A-61EEDC7EF5DE.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 85
Dzień dobry! Dołączę nieśmiało, choć pewnie na maks 3 dni (w sobotę termin miesiączki). Nie staramy się z mężem jakoś specjalnie o ciążę więc też szansę są niewielkie, ale jakoś czuję się inaczej w tym cyklu i nie pogardziłabym pozytywnym testem. Chciałam się poradzić. Dwa dni temu wieczorem zobaczyłam na papierze śluz zabarwiony na różowo ale tak bardzo, bardzo delikatnie i nie powtórzyło się to więcej. Przyszlo mi na myśl plamienie implementacyjne. Co myślicie? To by było 10 dpo, mniej więcej bo opieram się tylko ma tym, że czuję owulację i mam bardzo regularne cykle. No i jeżeli to było implementacyjne, to kiedy test pokaże ciążę? Czekać do soboty czy robić już? Dziś jest 12 dpo, do okresu dwa dni.

Dzień dobry! Dołączę nieśmiało, choć pewnie na maks 3 dni (w sobotę termin miesiączki). Nie staramy się z mężem jakoś specjalnie o ciążę więc też szansę są niewielkie, ale jakoś czuję się inaczej w tym cyklu i nie pogardziłabym pozytywnym testem. Chciałam się poradzić. Dwa dni temu wieczorem zobaczyłam na papierze śluz zabarwiony na różowo ale tak bardzo, bardzo delikatnie i nie powtórzyło się to więcej. Przyszlo mi na myśl plamienie implementacyjne. Co myślicie? To by było 10 dpo, mniej więcej bo opieram się tylko ma tym, że czuję owulację i mam bardzo regularne cykle. No i jeżeli to było implementacyjne, to kiedy test pokaże ciążę? Czekać do soboty czy robić już? Dziś jest 12 dpo, do okresu dwa dni.
Myślę, że śmiało możesz już zrobić test :) Po implantacji chyba dwa dni wystarczą - tak coś mi świta, że dziewczyny o tym pisały :)

reklama
Dzień dobry! Test wykonany o 6 rano, niestety tylko jedna bardzo wyraźna krecha!!! A dziwne bo w ogóle nie czuje się jak na okres.( chyba że to przeziębienie mi co nieco przesunęło??) Dziś powinien zacząć się nowy cykl, no nic czekam na @ albo za dwa dni test powtórzę. W teorii dziś 12 dpo.
To zaczniemy nowy cykl razem, bo ja tez czekam na @. Chyba, ze u Ciebie będzie zwrot. U mnie temperatura dziś w dół... bardzo obiecujący był to wykres i taki ulozony jak nigdy u mnie nie bywa, ale rozczarowanie nie jest jakieś gwałtowne, raczej nie czuję się zaskoczona.

Załączniki

• Screenshot_20231005_094855_Flo.jpg
    Screenshot_20231005_094855_Flo.jpg
    121,2 KB · Wyświetleń: 43
Do góry