reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Ooo to ja to samo w kwestii słodyczy i słonego, ale teraz zacisnęłam ostro pasa.
Ciężko przychodzą takie wyrzeczenia, nie ma lekko , tymbardziej, że mój mąż zżera słodycze na śpiąco nawet o 3 w nocy potrafi jeść ciastka, czekoladę zjada jak batonika, ciągle coś leży na ławie kuszącego i czasem chciałoby się chociaż skubnąć,
Robił ostatnio badania , glukoza insulina książkowa😁 cała morfologia , cholesterol itp. też😃
To masz prawdziwego misia w domu :D
U nas niektóre słodycze leżą i leżą. Ostatnio nawet coś wyrzucałam po terminie xD

reklama
Ja mam uproszczoną wersje kupioną w dealzie za grosze, kasetka na cały tydzień po dwie przegródki na dzień. Bez tego w życiu bym nie pamiętała o łykaniu tabletek 🙈
to na stałe w Dealzie czy jakaś aktualna oferta była? Tez chciałam zamówić ale się nie opłać przez net takich tanich rzeczy, bo przesyłka drugie tyle.
Dzień dobry. Jak to mówią środa minie...tydzień zginie 😊

Przesyłam update testowy i chyba lecę na betę dziś
Teraz to już widać widać! :)
Mi się też cykle skróciły , kiedyś 31-33 dni teraz w przedziale 24-28, wiąże to przyjmowaniem metforminy jak tak teraz z perspektywy czasu patrzę.
O o ciekawe, bo ja biorę od trzech miesięcy i właśnie już dwa cykle miałam krótsze. Dziwiłam się czemu, a tu byłoby wyjaśnienie.

@Lilayne gratulacje :)

To masz prawdziwego misia w domu :D
U nas niektóre słodycze leżą i leżą. Ostatnio nawet coś wyrzucałam po terminie xD
Tak, słodziutki chłopak z tego mojego męża😁
Dobrze, że zdrowie mu pozwala😆
Na szczęści nie jada tylko słodyczy, zakorzeniłam w nim trochę sympatii do warzyw , owoców, nasion i orzechów- przed staraniami kebab był co tydzień i królowała kiełbasa na stole, teraz je zdecydowanie lepiej.

to na stałe w Dealzie czy jakaś aktualna oferta była? Tez chciałam zamówić ale się nie opłać przez net takich tanich rzeczy, bo przesyłka drugie tyle.

O o ciekawe, bo ja biorę od trzech miesięcy i właśnie już dwa cykle miałam krótsze. Dziwiłam się czemu, a tu byłoby wyjaśnienie.

Tak mi mówił ginekolog i endo też, że tak może działać na cykle, że może je skracać i przyspieszać owulację.

Też miałam taki plan 😂 ale z drzemkami jest tak, że jak zaplanujesz to braknie czasu 🙈
A u mnie z kolei , jak już wpadnie drzemka (chociaż sporadycznie się to zdarza w chwilach już ekstramalnego zmęczenia) , to zazwyczaj trwa kilka ładnych godzin, a zdarzało się niekiedy, że do rana i trzebabyło się na wariackich papierach do pracy zbierać 😂

Tak, słodziutki chłopak z tego mojego męża😁
Dobrze, że zdrowie mu pozwala😆
Na szczęści nie jada tylko słodyczy, zakorzeniłam w nim trochę sympatii do warzyw , owoców, nasion i orzechów- przed staraniami kebab był co tydzień i królowała kiełbasa na stole, teraz je zdecydowanie lepiej.
Ale raz na czas taki kebs musi być. Trzeba mieć coś z życia xD

Wydaje mi się ze na stałe, ja znalazłam na polce w okolicy plastrów, tabletek itp:)

reklama
Do góry