reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Ooo to ja to samo w kwestii słodyczy i słonego, ale teraz zacisnęłam ostro pasa.
Ciężko przychodzą takie wyrzeczenia, nie ma lekko , tymbardziej, że mój mąż zżera słodycze na śpiąco nawet o 3 w nocy potrafi jeść ciastka, czekoladę zjada jak batonika, ciągle coś leży na ławie kuszącego i czasem chciałoby się chociaż skubnąć,
Robił ostatnio badania , glukoza insulina książkowa😁 cała morfologia , cholesterol itp. też😃
To masz prawdziwego misia w domu :D
U nas niektóre słodycze leżą i leżą. Ostatnio nawet coś wyrzucałam po terminie xD

reklama
Ja mam uproszczoną wersje kupioną w dealzie za grosze, kasetka na cały tydzień po dwie przegródki na dzień. Bez tego w życiu bym nie pamiętała o łykaniu tabletek 🙈
to na stałe w Dealzie czy jakaś aktualna oferta była? Tez chciałam zamówić ale się nie opłać przez net takich tanich rzeczy, bo przesyłka drugie tyle.
Dzień dobry. Jak to mówią środa minie...tydzień zginie 😊

Przesyłam update testowy i chyba lecę na betę dziś
Teraz to już widać widać! :)
Mi się też cykle skróciły , kiedyś 31-33 dni teraz w przedziale 24-28, wiąże to przyjmowaniem metforminy jak tak teraz z perspektywy czasu patrzę.
O o ciekawe, bo ja biorę od trzech miesięcy i właśnie już dwa cykle miałam krótsze. Dziwiłam się czemu, a tu byłoby wyjaśnienie.

@Lilayne gratulacje :)

To masz prawdziwego misia w domu :D
U nas niektóre słodycze leżą i leżą. Ostatnio nawet coś wyrzucałam po terminie xD
Tak, słodziutki chłopak z tego mojego męża😁
Dobrze, że zdrowie mu pozwala😆
Na szczęści nie jada tylko słodyczy, zakorzeniłam w nim trochę sympatii do warzyw , owoców, nasion i orzechów- przed staraniami kebab był co tydzień i królowała kiełbasa na stole, teraz je zdecydowanie lepiej.

to na stałe w Dealzie czy jakaś aktualna oferta była? Tez chciałam zamówić ale się nie opłać przez net takich tanich rzeczy, bo przesyłka drugie tyle.

O o ciekawe, bo ja biorę od trzech miesięcy i właśnie już dwa cykle miałam krótsze. Dziwiłam się czemu, a tu byłoby wyjaśnienie.

Tak mi mówił ginekolog i endo też, że tak może działać na cykle, że może je skracać i przyspieszać owulację.

Też miałam taki plan 😂 ale z drzemkami jest tak, że jak zaplanujesz to braknie czasu 🙈
A u mnie z kolei , jak już wpadnie drzemka (chociaż sporadycznie się to zdarza w chwilach już ekstramalnego zmęczenia) , to zazwyczaj trwa kilka ładnych godzin, a zdarzało się niekiedy, że do rana i trzebabyło się na wariackich papierach do pracy zbierać 😂

Tak, słodziutki chłopak z tego mojego męża😁
Dobrze, że zdrowie mu pozwala😆
Na szczęści nie jada tylko słodyczy, zakorzeniłam w nim trochę sympatii do warzyw , owoców, nasion i orzechów- przed staraniami kebab był co tydzień i królowała kiełbasa na stole, teraz je zdecydowanie lepiej.
Ale raz na czas taki kebs musi być. Trzeba mieć coś z życia xD

Wydaje mi się ze na stałe, ja znalazłam na polce w okolicy plastrów, tabletek itp:)

reklama
Do góry