Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja idę potwierdzić owulacje. Moja P i dr mówi ze jak wynik 2-cyfrowy to będzie dobrzeDziewczyny, mam pytanie, jako osoba zielona w tych tematach: jutro idę na badanie progesteronu (po ok 7 dniach od owulacji) i tak się zastanawiam w jakim celu się to wykonuje? Coś tam poczytałam w necie, ale może jakoś mi to rozjaśnicie
Daj mi turbo dawkę wit C, turbo dawkę wit D i może go ocucisz i zachęcisz do robotyJa się zastanawiam nad ławka rezerwowa. Chłop mi umiera (katar, kaszel, stan podgorączkowy..) więc nie wiem czy podejmiemy jakieś działania.
Jaką wit D bierzesz?Z rzeczy które wymieniłaś to u mnie też dieta z niskim IG i ograniczone węglowodany, porządne , mocne Omega 3 , wit D (ale uciełam dawkę o połowę, przyjmuje co 2gi dzień 4000 iu , bo miałam przy samej górze normy).
Dodatkowo suplementuje cynk, witaminę B kompleks i regularne ćwiczenia.
Orzechy uwielbiam wszystkie, więc czysta przyjemność.
Współczuję, u mnie podobnie. Liczę na cud z jednego stosunku z 7 dnia, bo na nic innego w tym miesiącu nie ma szans... W ogole proszę przepisac mnie na testowanie 17.10. Bede miala imprezę, więc będę chciała sprawdzić czy mogę coś wypić.. Tymbardziej że we wtorek mialam test owu kolor prawie identyczny jak kontrolna, wczoraj mialam mega grubą krechę (ciemniejszą od kontrolnej i to zdecydowanie), a dzisiaj juz kreska blada i śluzu płodnego już chyba nie ma. Dziś 11 dc. Także nie wiem, jakby jakimś cudem owu była wczoraj, i chociaż jeden plemnik wojownik 3 dniowy by się trafił to może Haha sama siebie oszukuje a pewnie @ przyjdzie i tyle z tych nadziei.Ja się zastanawiam nad ławka rezerwowa. Chłop mi umiera (katar, kaszel, stan podgorączkowy..) więc nie wiem czy podejmiemy jakieś działania.
Ja też mam negatywne testy ... Już czekam na okres i zobaczymyNiestety u mnie też tak bardzo powoli spada temperatura, co prawda nadal jest wyższa niż przed owu ale spada... Oby szybko przyszła ta @ wredna bo chce się załapać jeszcze na testowanie 30!!
Przecież witaminy go zabiją....Daj mi turbo dawkę wit C, turbo dawkę wit D i może go ocucisz i zachęcisz do roboty
Badanie progesteronu 7 dpo wykonuje się,.żeby potwierdzić czy owulacja się odbyła, dobrze by było, żeby jego wynik był powyżej 10 ngDziewczyny, mam pytanie, jako osoba zielona w tych tematach: jutro idę na badanie progesteronu (po ok 7 dniach od owulacji) i tak się zastanawiam w jakim celu się to wykonuje? Coś tam poczytałam w necie, ale może jakoś mi to rozjaśnicie
nigdy niewiadomoWspółczuję, u mnie podobnie. Liczę na cud z jednego stosunku z 7 dnia, bo na nic innego w tym miesiącu nie ma szans... W ogole proszę przepisac mnie na testowanie 17.10. Bede miala imprezę, więc będę chciała sprawdzić czy mogę coś wypić.. Tymbardziej że we wtorek mialam test owu kolor prawie identyczny jak kontrolna, wczoraj mialam mega grubą krechę (ciemniejszą od kontrolnej i to zdecydowanie), a dzisiaj juz kreska blada i śluzu płodnego już chyba nie ma. Dziś 11 dc. Także nie wiem, jakby jakimś cudem owu była wczoraj, i chociaż jeden plemnik wojownik 3 dniowy by się trafił to może Haha sama siebie oszukuje a pewnie @ przyjdzie i tyle z tych nadziei.
Jestem teraz w pracy, wstawię foto jak będę w domu, bo nie pamiętam firmy.Jaką wit D bierzesz?