anyżowa
Fanka BB :)
Ewidentnie coś poszło nie tak z tym wczorajszym treningiemRozciągać się nie chciało a tak poważnie - gratuluję motywacji, u mnie ten miesiąc był niemal bez ćwiczeń, a tak miałam się brać za siebie. Tak wgl to przytyłam i wróciłam na normalne tory. Jeszcze nie widziałam wagi sprzed ciąży (brakuje 1 kg) ale to ile mi doszło siły, jak już kości nie widać (miał być wzrusza wesoły, ale w mojej komórce jest tylko taki ). Czuje się o niebo lepiej i lepiej wyglądam no i w niedzielę zamknęłam usta teście gdy padły z jego ust takie słowa: "jesteś za chuda", "nic nie przytałaś". Myślę, że już nie będzie komentował
Chciałam też podziękować Ci za ten miesiąc. Cudownie prowadziłam wątek, to z jakim zaangażowaniem to robiłaś - podziwiam Myślę że każda dziewczyna czuła się przez Ciebie zaopiekowana, nawet się zastanawiam czy miałaś jakiś notatnik żeby wszystko pamiętać. Możesz być z siebie dumna, zdecydowanie sprawdziłaś się w tej roli
Dobrego dnia dla wszystkich dziewczyn
Ciesze się, że jesteś zadowolona ze swojej wagi i dobrze czujesz się w swojej skórze Ty- bo to jest właśnie najważniejsze
Dziękuję Ci bardzo za te słowa, ogromnie mi miło