reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

@Lily_of_the_valley nasikałaś do kubka w końcu, czy znowu zapomniałaś? 😊
Nasikałam - wczoraj biało i dziś też biało 🤷 od wczoraj nie biorę proga, więc okres może być już nawet dziś. Choć wolałabym jutro..
Z pozytywów, to miałam jeszcze wczoraj wideokonsultację z lekarzem i powiedział, że z tymi wynikami posiewu mogę próbować dostać się do szpitala w pierwszym dniu cyklu. Dał mi coś na te candida, które wyszły w posiewie, ale gdybym dostała się do szpitala, to duża szansa, że zrobiliby drożność.
Więc proszę o kciuki 🤞 bo przy następnym okresie mam już plany i nie widzi mi się być w szpitalu 😛

reklama
Witam jeszcze w październiku! Chcę zobaczyć na koniec jakieś prawilne kreseczki! Wstawać i sikać dziewczyny!

P.S. Obchodzicie halloween? U mnie już drzwi udekorowane, żeby dzieciaki wiedziały gdzie pukać 😄😄
Ja nie obchodzę, bo co roku kończy się tak, że nakupię i zostają nam słodycze, a potem to wszystko zjadamy 🤣
A od października mocne ograniczenie cukru i tylko niekupowanie nas ratuje 😛

Cześć, przydały by się jakieś dobre wieści na koniec miesiąca @ amusedxxx @Aksamitka28 @królowa_kresek😉🙃 liczę na Was 🤞

Ja dzisiaj mam zakwasy, tzn. mikroourazy pod łopatkami po wczorajszym treningu na orbitreku godzinnym, to chyba jednak było za długo dla tych mięśni, więc teraz muszę się męczyć🤷‍♀️

Miłego dnia dziewczyny😊
Niestety na mnie nie ma co liczyć raczej 🙈 zrobiłam facelle i tanioszkę z auchana. Facelle biały, a na drugim jakiś mikro cień widzę, ale nie sadze żeby coś z tego wynikło. Powtórzę wieczorem :)

Wszystkim dziewczynom, które ujrzały 2kreski w tym miesiącu serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży a tym, które jeszcze testują aby testy były pozytywne 😌

Królowa kresek jak 6dni do @ to jest jeszcze duża szansa 😊 choć ja zawsze się dopatrzę kreski - nie prześwituje tam coś jednak ❓🙈

Anyżowe_love dziękuję za wzorowe prowadzenie wątku i szybkiego zsciazenia życzę 😌

Wszystkim dziewczynom, które ujrzały 2kreski w tym miesiącu serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży a tym, które jeszcze testują aby testy były pozytywne 😌

Królowa kresek jak 6dni do @ to jest jeszcze duża szansa 😊 choć ja zawsze się dopatrzę kreski - nie prześwituje tam coś jednak ❓🙈

Anyżowe_love dziękuję za wzorowe prowadzenie wątku i szybkiego zsciazenia życzę 😌
To taki fabryczny slad na kreskę, po tylu cyklach, widzę że kazdy test ją ma, bardziej lub mniej widoczną ale zawsze czegoś dopatrzyć się można. Ale faktycznie szanse jeszcze są. Dziś ponoć bedzie termometr, to i temperatura jutro będzie mi znana, 2 testy jeszcze mam😁😆

Nasikałam - wczoraj biało i dziś też biało 🤷 od wczoraj nie biorę proga, więc okres może być już nawet dziś. Choć wolałabym jutro..
Z pozytywów, to miałam jeszcze wczoraj wideokonsultację z lekarzem i powiedział, że z tymi wynikami posiewu mogę próbować dostać się do szpitala w pierwszym dniu cyklu. Dał mi coś na te candida, które wyszły w posiewie, ale gdybym dostała się do szpitala, to duża szansa, że zrobiliby drożność.
Więc proszę o kciuki 🤞 bo przy następnym okresie mam już plany i nie widzi mi się być w szpitalu 😛
No to trzymam kciuki mocno, zeby wszystko poszło zgodnie z planem☺️🤞🤞

Bardzo dziękuję😊

Bawiłyście się za dzieciaka w przebieranki? Ja chodziłam z rodzeństwem i sąsiadami po zapustach, w sumie to my odnowiliśmy ten zwyczaj przez moją babcię. Przebieraliśmy się za dziadów, zakładaliśmy rajstopy na głowę, malowaliśmy się i nikt nas nie poznał 😂 zbieraliśmy wszystko, raz jedna pani nie miała co dać i dała nam 30 jajek i swojski chleb 😊 gdy już nadszedł czas rozliczania, mama sąsiadki zrobiła nam jajecznicę z tych jajc - super wspomnienia ☺️
Ja niestety nie, ale z Twojego opisu to musiałabyć mega frajda 🤩

reklama
Do góry