reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Kurczę, kiepsko. Dobrze, że nie przymierałyście głodem! Ja co prawda mam co jeść, ale nie to, czego aktualnie pragnę, więc też jestem niezadowolona. Mąż miał dziś wolne. Pojechaliśmy sobie na zakupy i przy okazji zjedliśmy obiad. Wzięłam sobie surówkę z kiszonej kapusty i wierzcie mi, że od tego momentu nie mogę przestać myśleć o kiszonej kapuście. 😅 Po tym pysznym obiedzie dostałam wiadomość o panującej owsicy, tak więc dzisiaj poczęstowaliśmy się lekami, a jutro czeka mnie gruntowne sprzątanko. 🫣
A mi taka pyszna kapusta wyszła w tym roku 😋

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć, przydały by się jakieś dobre wieści na koniec miesiąca @ amusedxxx @Aksamitka28 @królowa_kresek😉🙃 liczę na Was 🤞

Ja dzisiaj mam zakwasy, tzn. mikroourazy pod łopatkami po wczorajszym treningu na orbitreku godzinnym, to chyba jednak było za długo dla tych mięśni, więc teraz muszę się męczyć🤷‍♀️

Miłego dnia dziewczyny😊

Witam jeszcze w październiku! Chcę zobaczyć na koniec jakieś prawilne kreseczki! Wstawać i sikać dziewczyny!

P.S. Obchodzicie halloween? U mnie już drzwi udekorowane, żeby dzieciaki wiedziały gdzie pukać 😄😄

Załączniki

• IMG20231030184818.jpg
    IMG20231030184818.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 71
Cześć, przydały by się jakieś dobre wieści na koniec miesiąca @ amusedxxx @Aksamitka28 @królowa_kresek😉🙃 liczę na Was 🤞

Ja dzisiaj mam zakwasy, tzn. mikroourazy pod łopatkami po wczorajszym treningu na orbitreku godzinnym, to chyba jednak było za długo dla tych mięśni, więc teraz muszę się męczyć🤷‍♀️

Miłego dnia dziewczyny😊
Rozciągać się nie chciało 😁 a tak poważnie - gratuluję motywacji, u mnie ten miesiąc był niemal bez ćwiczeń, a tak miałam się brać za siebie. Tak wgl to przytyłam i wróciłam na normalne tory. Jeszcze nie widziałam wagi sprzed ciąży (brakuje 1 kg) ale to ile mi doszło siły, jak już kości nie widać ☺️☺️☺️ (miał być wzrusza wesoły, ale w mojej komórce jest tylko taki 🥺). Czuje się o niebo lepiej i lepiej wyglądam ☺️ no i w niedzielę zamknęłam usta teście gdy padły z jego ust takie słowa: "jesteś za chuda", "nic nie przytałaś". Myślę, że już nie będzie komentował 😉

Chciałam też podziękować Ci za ten miesiąc. Cudownie prowadziłam wątek, to z jakim zaangażowaniem to robiłaś - podziwiam ☺️❤️ Myślę że każda dziewczyna czuła się przez Ciebie zaopiekowana, nawet się zastanawiam czy miałaś jakiś notatnik żeby wszystko pamiętać. Możesz być z siebie dumna, zdecydowanie sprawdziłaś się w tej roli ☺️

Dobrego dnia dla wszystkich dziewczyn ☺️

Witam jeszcze w październiku! Chcę zobaczyć na koniec jakieś prawilne kreseczki! Wstawać i sikać dziewczyny!

P.S. Obchodzicie halloween? U mnie już drzwi udekorowane, żeby dzieciaki wiedziały gdzie pukać 😄😄
Nie, u mnie jakby dzieci chodzik, to by z krzyżem ich gonili 😂😂😂 a tak poważnie - za daleko jest dom od domu, może i na dole gdzie jest większe skupisko domów.

Ostatnia edycja:
Nie, u mnie jakby dzieci chodzik to by z krzyżem ich gonili 😂😂😂 a tak poważnie - za daleko jest dom od domu, może i na dole gdzie jest większe skupisko domów.
A to w moim rodzinnym mieście też tak jest ;) Na szczęście teraz mieszkam w wawie, a tu jest dużo osób które obchodzą. Nawet założyli grupę na messengerze i zebrali listę bloków i mieszkań do których dzieciaki mogą pukać bez obawy o opierdziel 😂😂

reklama
A to w moim rodzinnym mieście też tak jest ;) Na szczęście teraz mieszkam w wawie, a tu jest dużo osób które obchodzą. Nawet założyli grupę na messengerze i zebrali listę bloków i mieszkań do których dzieciaki mogą pukać bez obawy o opierdziel 😂😂
Fajny pomysł, dzieci mogą bez stresu chodzić 🙂 wgl dla mnie te obchody są podobne do naszych polskich zapustów, tylko mało kto o nich pamięta i już prawie nikt nie obchodzi 😐

Ostatnia edycja:
Do góry