reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

A mi jakoś zleciał nie wiem na czym wczorajszy dzień. Miałam nadzieję, że dziś też będzie bezdeszczowo i coś spróbuję ogarniać w ogrodzie, ale kicha. Czyje się jak by już było po południu, a tu dopiero późnym ranek..
Moje małe szczęście mnie dziś już wykończyło.
W czwartek mam wizytę u ginekologa, ciekawe co powie na moje badania, i co będzie w USG widać. Powinnam być po owulacji. Tak mi się przypomniało, że przy poprzednich staraniach miałam prolaktynę bardzo podwyższona. Może uda się jakieś skierowanie wydębić.

reklama
Padło mi na oczy, teraz już wszędzie widzę cienie😂

Załączniki

• IMG_3306.jpeg
    IMG_3306.jpeg
    112,3 KB · Wyświetleń: 148
Czy robiliście badanie na przeciwciała przeciw plemnikowe? Ja dzisiaj zaczęłam się nad tym zastanawiać czy na własną rękę zrobić. Jednak nie wiem czy to badanie można zrobic samo czy wypada je zrobić z jakimiś innymi badaniami w pakiecie?

Nasikałam - wczoraj biało i dziś też biało 🤷 od wczoraj nie biorę proga, więc okres może być już nawet dziś. Choć wolałabym jutro..
Z pozytywów, to miałam jeszcze wczoraj wideokonsultację z lekarzem i powiedział, że z tymi wynikami posiewu mogę próbować dostać się do szpitala w pierwszym dniu cyklu. Dał mi coś na te candida, które wyszły w posiewie, ale gdybym dostała się do szpitala, to duża szansa, że zrobiliby drożność.
Więc proszę o kciuki 🤞 bo przy następnym okresie mam już plany i nie widzi mi się być w szpitalu 😛
No to trzymamy 🤞🏻

reklama
Do góry