reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Jaki upieklas? Ja dzisiaj robiłam babeczki dyniowe z budyniem☺️ ja miałam wielkie ogarnianie we wtorek, bo w środę goście wpadli. Tez z bobo, ale na szczęście takim co jeszcze sam bałaganu nie robi 😅 i jestem przeszczęśliwa bo przynajmniej weekendu nie musiałam poświecić na sprzątanie, chyba zacznę częściej praktykować porządki w tygodniu żeby w weekend tylko leżeć i pachnieć w czystym domu 😂
Ja większość rzeczy ogarniam w tygodniu, a w sobotę dodatkowo jeszcze przelatuje że szmatką i podłogi. O placku jest post wyżej 😉

Jak Wam mija niedziela? Jak pogoda u Was?
U mnie pogoda do badni, pada deszcz, mam nadzieje, że się przejaśni i uda mi się gdzieś wyjść chociaż na chwilę przewietrzyć. W planie relaks i może siostra do mnie przyjedzie na kawę , od taka leniwa niedziela.

U mnie pogoda do badni, pada deszcz, mam nadzieje, że się przejaśni i uda mi się gdzieś wyjść chociaż na chwilę przewietrzyć. W planie relaks i może siostra do mnie przyjedzie na kawę , od taka leniwa niedziela.
Ja dopiero się obudziłam 🙈 łapie telefon, patrzę a tu informacje o śmierci Mathew Perry. Smutno trochę, Friends znam na pamięć praktycznie 🥲

reklama
U nas słońce obnaża okna, które krzyczą "czas nas umyc" . ..
Operacyjnie siknęłam po cichutku o 7 rano jak ninja😁😄😆 bo temperatura ładna ale biel niestety.

Załączniki

• Screenshot_20231029_095050_Flo.jpg
    Screenshot_20231029_095050_Flo.jpg
    109,7 KB · Wyświetleń: 47
Do góry