reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Myślę, że właśnie dlatego nie powinno się badać bety co 24h, bo wówczas nie jest to miarodajne. Beta ma się podwajać co 48h i u Ciebie tak właśnie jest ❤️ Powtórzysz badanie w poniedziałek, i wówczas się trochę uspokoisz.

Będzie dobrze, nie widzę innej opcji ❤️
Dokładnie, ja też bym się trzymała tej wersji @Bolilol przyrost dwudniowy jest dobry- teraz tylko czekać aż beta poszybuje wyżej 🤞🤞🩷

reklama
Niestety ta beta bez szału 😞 Taki kiepski mam przyrost od wczoraj, bo dzisiaj mi wyszło 22,4. To niby dwudniowy wychodzi 133%, bo przedwczoraj było 9,47, ale wczoraj było 17,4
Przyrost ma być po 48h badany i jest prawidłowy, tylko Ty jesteś w gorącej wodzie kąpana i musiałaś wczoraj zrobić 😉 wierzę że jest dobrze ❤️🤞🏻

Obyś się ździwiła🤞
Z tym napaleniem to rozumiem, w tamtym cyklu też miałam jakieś nudności, aż nawet test szybciej robiłam niż zwykle, ale był zonk jak zawsze😅
Tak, w okresie kiedy teoretycznie mogłoby dość już do zagnieżdżenia głową potrafi wyszukiwać objawy na które w okresie bez starań nawet by się nie zwróciło uwagi. I im dłużej się na tym skupialam ty wydawało mi się że co raz intensywniej odczuwam 🙊🤣 dlatego teraz już staram się hakować w radości z niby pierwszych objawów czy niby pozytywnego testu :D tak jak mówicie chyba wstrzymam się do poniedziałku wtorku i zobaczę co pokażą testy

Tak, w okresie kiedy teoretycznie mogłoby dość już do zagnieżdżenia głową potrafi wyszukiwać objawy na które w okresie bez starań nawet by się nie zwróciło uwagi. I im dłużej się na tym skupialam ty wydawało mi się że co raz intensywniej odczuwam 🙊🤣 dlatego teraz już staram się hakować w radości z niby pierwszych objawów czy niby pozytywnego testu :D tak jak mówicie chyba wstrzymam się do poniedziałku wtorku i zobaczę co pokażą testy
Ja na początku starań co miesiąc mentalnie byłam w ciąży ...🙈 coś zakuło, gdzieś strzykło,.coś zapachniało i w głowie wiadomo jakie myśli😵‍💫
Oby ten czas szybko Ci zleciał i na teście była prawilna ciążowa krecha🤞🤞

reklama
Do góry