reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Myślę, że właśnie dlatego nie powinno się badać bety co 24h, bo wówczas nie jest to miarodajne. Beta ma się podwajać co 48h i u Ciebie tak właśnie jest ❤️ Powtórzysz badanie w poniedziałek, i wówczas się trochę uspokoisz.

Będzie dobrze, nie widzę innej opcji ❤️
Dokładnie, ja też bym się trzymała tej wersji @Bolilol przyrost dwudniowy jest dobry- teraz tylko czekać aż beta poszybuje wyżej 🤞🤞🩷

reklama
Niestety ta beta bez szału 😞 Taki kiepski mam przyrost od wczoraj, bo dzisiaj mi wyszło 22,4. To niby dwudniowy wychodzi 133%, bo przedwczoraj było 9,47, ale wczoraj było 17,4
Przyrost ma być po 48h badany i jest prawidłowy, tylko Ty jesteś w gorącej wodzie kąpana i musiałaś wczoraj zrobić 😉 wierzę że jest dobrze ❤️🤞🏻

Obyś się ździwiła🤞
Z tym napaleniem to rozumiem, w tamtym cyklu też miałam jakieś nudności, aż nawet test szybciej robiłam niż zwykle, ale był zonk jak zawsze😅
Tak, w okresie kiedy teoretycznie mogłoby dość już do zagnieżdżenia głową potrafi wyszukiwać objawy na które w okresie bez starań nawet by się nie zwróciło uwagi. I im dłużej się na tym skupialam ty wydawało mi się że co raz intensywniej odczuwam 🙊🤣 dlatego teraz już staram się hakować w radości z niby pierwszych objawów czy niby pozytywnego testu :D tak jak mówicie chyba wstrzymam się do poniedziałku wtorku i zobaczę co pokażą testy

Tak, w okresie kiedy teoretycznie mogłoby dość już do zagnieżdżenia głową potrafi wyszukiwać objawy na które w okresie bez starań nawet by się nie zwróciło uwagi. I im dłużej się na tym skupialam ty wydawało mi się że co raz intensywniej odczuwam 🙊🤣 dlatego teraz już staram się hakować w radości z niby pierwszych objawów czy niby pozytywnego testu :D tak jak mówicie chyba wstrzymam się do poniedziałku wtorku i zobaczę co pokażą testy
Ja na początku starań co miesiąc mentalnie byłam w ciąży ...🙈 coś zakuło, gdzieś strzykło,.coś zapachniało i w głowie wiadomo jakie myśli😵‍💫
Oby ten czas szybko Ci zleciał i na teście była prawilna ciążowa krecha🤞🤞

reklama
Do góry