reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Cześć dziewczyny jak Wam mija sobota?

Mnie dziś obudził ból w pachwinie, nie wiem z czego wynika, chyba łóżko w okolicy mojego biodra ma coś twardego, bo sytuacja już taka była. Cieszę się, że jeszcze 2 tyg i wymiana nastąpi na nowe. Normalnie kuśtykam, bo czuję dyskomfort. Do tego dziś kłuje mnie jajnik (ta sama strona) i oczywiście milion myśli z jakiego powodu... już zacieram rączki do testowania nawet temperatura podskoczyła ładnie.

reklama

Mnie dziś obudził ból w pachwinie, nie wiem z czego wynika, chyba łóżko w okolicy mojego biodra ma coś twardego, bo sytuacja już taka była. Cieszę się, że jeszcze 2 tyg i wymiana nastąpi na nowe. Normalnie kuśtykam, bo czuję dyskomfort. Do tego dziś kłuje mnie jajnik (ta sama strona) i oczywiście milion myśli z jakiego powodu... już zacieram rączki do testowania nawet temperatura podskoczyła ładnie.
To jutro szykujemy się na naradę komisji do spraw cieni i kresek😄

Mi sobota zleciała na zakupach, zaległych porządkach w domu i opiece nad chorym mężem🤧, zapewne wiecie co znaczy w domu facet z katarem i bolącym gardłem😬😵
Jestem zmęczona, padne jak mucha dzisiaj🥱

Wygodne łóżko to ważna sprawa, dobrze że wymieniasz. Ja miesiąc temu wymieniłam materac na nowy i komfort snu bez porównania.

Owocnego testowania😉

Głównie na sprzątaniu 😐 jeszcze specjalnie w piątek ogarnęłam większość domu by dziś było lajtowo. Niestety po wizycie dzieci został tragiczny bałagan i gdy ogarniałam dom lepiej było nie podchodzi do mnie. Na poprawę humoru zrobiłam sobie placek. Wystarczyło kawałek zjeść i poczułam się lepiej 😋

Głównie na sprzątaniu 😐 jeszcze specjalnie w piątek ogarnęłam większość domu by dziś było lajtowo. Niestety po wizycie dzieci został tragiczny bałagan i gdy ogarniałam dom lepiej było nie podchodzi do mnie. Na poprawę humoru zrobiłam sobie placek. Wystarczyło kawałek zjeść i poczułam się lepiej 😋
Placek....zjadłabym jakiś dobry, ale nie za słodki🤤. Jaki robiłaś?

reklama
Jaki upieklas? Ja dzisiaj robiłam babeczki dyniowe z budyniem☺️ ja miałam wielkie ogarnianie we wtorek, bo w środę goście wpadli. Tez z bobo, ale na szczęście takim co jeszcze sam bałaganu nie robi 😅 i jestem przeszczęśliwa bo przynajmniej weekendu nie musiałam poświecić na sprzątanie, chyba zacznę częściej praktykować porządki w tygodniu żeby w weekend tylko leżeć i pachnieć w czystym domu 😂

Do góry