reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

I ja po wizycie ;)
Dojrzewają dwa jajeczka, powiedziała ze owu za 3-4 dni, czyli czw-pt zgodnie z planem i apka :p
Raczej piątek.

Blizna po cc bardzo dobrze się ma :)

Nie widzi przeciwwskazań.

Progesteron mam oczywiście srobic 7dpo dla swojego świetego spokoju 😅

Powiedziała ze TSH dla niej ok, mogłoby być ciut niższe, ale iodoral, selen, cynk i magnez raczej zrobią robotę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też czuję się jak emerytka wszystko mnie boli i kości strzelają 😂jestem bardzo chrupiąca 🙈
Widzę, że nie jestem sama 🤣 ale 33 na karku to już chyba trzeba traktować jako "normalne" 😅

swoją drogą niby w weekend miałam mieć owulację, według apki owu dzisiaj. Oczywiście z mężem starania były i są cały czas. A ja zauważyłam, że i wczoraj i dziś jak kicham to automatycznie czuję mocne ukłucie w lewej stronie podbrzusza 🤣 dopiero dziś skojarzyłam, że na badaniu u gina w piątek wyszło że pęcherzyk jest z lewego jajnika 😅

Oczywiście wciąż czekamy na badanie nasienia oraz u mnie przeciwciała przeciwplemnikowe i progesteron, ale po wielkim smutku z wizyty w piątek znów rodzi się (mimo wszystko) wielka nadzieja... chociaż trochę naiwna.

💩 jest na pieniądze! A jeszcze podwójne!! 💩💩 leć grać w totka 😁
Firma mężowi coraz lepiej idzie 😁
Żeby było zabawniej śniło mi się siedem maleńkich kociąt, takie puchate cudeńka... Ja nie wierzę w przepowiednie ale cóż... Sprawdzę sennik 😂
Kocięta - brak czułości (zdecydowanie nie) lub czas na powiększenie rodziny 😂
Siedem - szczęście, sukces, ogromną radość 😂
No zaczynam wierzyć, że jakieś dobre fluidy płyną...dzielę dzień dziewczyny siłą i wiarą 😘

reklama
Do góry