reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

I ja po wizycie ;)
Dojrzewają dwa jajeczka, powiedziała ze owu za 3-4 dni, czyli czw-pt zgodnie z planem i apka :p
Raczej piątek.

Blizna po cc bardzo dobrze się ma :)

Nie widzi przeciwwskazań.

Progesteron mam oczywiście srobic 7dpo dla swojego świetego spokoju 😅

Powiedziała ze TSH dla niej ok, mogłoby być ciut niższe, ale iodoral, selen, cynk i magnez raczej zrobią robotę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też czuję się jak emerytka wszystko mnie boli i kości strzelają 😂jestem bardzo chrupiąca 🙈
Widzę, że nie jestem sama 🤣 ale 33 na karku to już chyba trzeba traktować jako "normalne" 😅

swoją drogą niby w weekend miałam mieć owulację, według apki owu dzisiaj. Oczywiście z mężem starania były i są cały czas. A ja zauważyłam, że i wczoraj i dziś jak kicham to automatycznie czuję mocne ukłucie w lewej stronie podbrzusza 🤣 dopiero dziś skojarzyłam, że na badaniu u gina w piątek wyszło że pęcherzyk jest z lewego jajnika 😅

Oczywiście wciąż czekamy na badanie nasienia oraz u mnie przeciwciała przeciwplemnikowe i progesteron, ale po wielkim smutku z wizyty w piątek znów rodzi się (mimo wszystko) wielka nadzieja... chociaż trochę naiwna.

💩 jest na pieniądze! A jeszcze podwójne!! 💩💩 leć grać w totka 😁
Firma mężowi coraz lepiej idzie 😁
Żeby było zabawniej śniło mi się siedem maleńkich kociąt, takie puchate cudeńka... Ja nie wierzę w przepowiednie ale cóż... Sprawdzę sennik 😂
Kocięta - brak czułości (zdecydowanie nie) lub czas na powiększenie rodziny 😂
Siedem - szczęście, sukces, ogromną radość 😂
No zaczynam wierzyć, że jakieś dobre fluidy płyną...dzielę dzień dziewczyny siłą i wiarą 😘

reklama
Do góry